Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A honvédségnél lehet jelentkez...

A honvédségnél lehet jelentkezni golyófogónak? Vagy van olyan munkakör, ahol gyorsan lehúzhatom a rolót?

Figyelt kérdés
Nem amiben lerokkanok, hanem ami annyira veszélyes, hogy simán azonnal meghalhatok, de azért kapok érte fizetést, hogyha mégse sülne el rosszul, akkor meg is tudjak élni. Krónikus beteg vagyok, tartósan szűz, boldogtalan és öngyűlölő és elegem van a küzdésből, szenvedésből, állandó megfelelési kényszerből (amire az egészségem is ráment). A szakterületemen se tudtam érvényesülni, a magánéletem is romokban és nem akarok szenvedni így 40 éves kor felett is.

2021. febr. 5. 18:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kérdezhetek ?
2021. febr. 6. 00:07
 12/15 anonim ***** válasza:
már kérdeztél, 11 7hetedik
2021. febr. 6. 17:18
 13/15 anonim ***** válasza:

már kérdeztél, 11 7hetedik

kitöl?

2021. febr. 6. 22:37
 14/15 anonim ***** válasza:

11

Már észrevettem, hogy több kérdésnél is feltetted ezt a kérdést. Bölcsebb dolog lenni feltenni egyenesen magát a kérdést, ami érdekel.

2021. febr. 6. 22:40
 15/15 anonim ***** válasza:

#13 - vicceltem. Kérdeztél a 11-ben. (hogy "kérdezhetek?")

Golyófogó aspiránst szeretném megnevettetni. Mert nevetni jó. Golyófogónak készülni meg nem jó. Üdvözlettel, 5,8,12 voltam, továbbiakban

Tequila Sunrise

2021. febr. 7. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!