Elegem van már az egész életből.Mit tegyek? /N
ez a kérdés esetleg segíthet találni valamit, amitől megtalálod a helyed:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1006..
Ne add fel! Néha én is úgy érzem, hogy el vagyok maradva. Viszont mindig keresem az apró örömöket és rendszerint meg is találom. Nem tudom milyen hobbijaid vannak...azokban közbe elmerülhetnél, hogy kikapcsolj. 21 éves lányként még annyi csodálatos dolog áll előtted, hogy el sem tudod képzelni!
Egy egyedi, értékes ember vagy. Egyáltalán nem vagy fölösleges a világban. Fel a fejjel ;)
23/f
28 vagyok, kb 24 körül kezdtem magányos lenni.
Nekem napról-napra nehezebb, és amikor itt írok ki egy kérdést akkor az emberek többnyire fel sem fogják a helyzetet, vagy közhelyekkel jönek amik nem segítettek a 4 év alatt.
Én elfogadtam hogy nem mindenkinek jár a boldogság, de ha te jóra való vagy ne törődj bele, most még jóval könnyebben tudsz haverkodni.
Ha vége a vírusnak járj szórakozni, aztán majd összeakadsz valakikkel akik nem hagynak cserben. A sikertelenségről viszont annyira nincs lövésem hogy abban nem tudok segíteni egyáltalán, sajnos. Talán ahogy öregszel kiábrándulsz a vágyaidból (legalábbis én ebben reménykedem a saját érdekemben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!