Mit kezdjek magammal hogy legyen kedvem az élethez?
Figyelt kérdés
Egyszerűen semmihez nincs KEDVEM.Van munkahelyem, bár nem szeretem. Hobbim is van de mostanában ahhoz sincs semmi kedvem. A magány megöl.
39F
2021. jan. 8. 17:58
1/8 anonim válasza:
Kár erőltetni. Ha nincs, akkor nincs.
2/8 anonim válasza:
Találj célt magadnak. Pl. mennyit foglalkozol saját testi és lelki egészségeddel? Ha szinte semmit, akkor kezdj el sportolni, futni, otthon edzeni, fogj hozzá egészségmegőrzéssel kapcsolatos könyveket olvasni..stb.
3/8 anonim válasza:
Szerezz egy nőt és egyből jobb lesz az életed.
4/8 anonim válasza:
Ez igen 3mas...Mert az olyan egyszerű...
5/8 anonim válasza:
Tudom, hogy nehéz, de ha megszerezni, akkor nem lesz magányos.
6/8 anonim válasza:
Kezdj el lassan fejleszteni magadat. Én is azt tudom mondani kezdj el futni, meg változtass a diétádon
7/8 A kérdező kommentje:
Akit szerettem, s aki szeretett már nincs köztünk.Azóta valahogy nincs szerencsém a nőkkel sajnos.Tudom én is hogy ketten könnyebb lenne de nem akar összejönni.
2021. jan. 9. 10:15
8/8 anonim válasza:
Ha egyedül képtelen vagy a boldogságra, akkor se leszel 100%-ig boldog, ha lesz valakid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!