Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha egy lány bejön egy fiúnak,d...

Ha egy lány bejön egy fiúnak,de a lánynak nem jön be a fiú,attól még megengedheti a fiúnak hogy megérintse,simogassa?

Figyelt kérdés
Szóval megengedi a fiúnak,hogy puszit adjon neki,hogy megölelje, simogassa,megfogja a mellét?

2021. jan. 1. 08:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
#10 ha engem egy olyan lány megkérne,hogy csókoljam meg,aki nem tetszik nekem,de látnám rajta hogy ápolt,nem büdös a szája,én lehet megtenném amit kér.Lehet megcsókolnám,de tisztáznám vele hogy ilyen több nem lesz és nem akarok tőle komoly kapcsolatot,de barátok persze lehetünk,ha amúgy normális a lány.
2021. jan. 1. 09:13
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
11 Ok, akkor te olyanokkal smárolj, akitől megfordul a gyomrod, csak azért, mert te tetszel nekik. Másojat meg hagyj békén, fogd fel mit jelent ha nem kellesz valakinek. Rajtad kívül nem létezik ilyen nem normális alak.
2021. jan. 1. 09:16
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze.A prostik ezt csinálják...
2021. jan. 1. 09:18
 14/23 A kérdező kommentje:
#12 de én nem azt mondtam hogy felfordul tőle a gyomra csak nem jön be neki,nem az esete.Ha valaki nem jön be nekünk,az nem jelenti azt hogy a gyomrunk is felfordul tőle.
2021. jan. 1. 09:19
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

A lánytól függ, hogy mit enged meg.

Egyébként azt várod, hogy jól megsajnáljanak és megengedjék amit szeretnél? Miért szeretnéd taperolni a lányt, akinek nem jössz be? Neki is nagyon kellemetlen lenne ez, benne kellemetlen érzéseket okozol, ez nem probléma?

2021. jan. 1. 09:24
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
14 Ha nem jön be valaki, akkor de. Akkor gyomorforgató vele intim viszonyba kerülni. Az nyilván más, hogy nem megy át az út másik oldalára mikor meglát.
2021. jan. 1. 09:24
 17/23 anonim ***** válasza:
56%
Van akinek mindegy, és mindenkinek megenged mindent válogatás nélkül. Ezt hívjuk rbancnak.
2021. jan. 1. 09:25
 18/23 A kérdező kommentje:
#15 de igen, probléma lenne és szólnék is neki,ha ez neki kellemetlen,akkor inkább hagyjuk.
2021. jan. 1. 09:30
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg nem fogsz igazat adni nekem, de felhívnám rá a figyelmedet, hogy ezzel az egésszel csak magadnak ártasz. Ha hagynád a csajt a csába, elfelejtenéd, és nyitnál másik felé, hátha előbb utóbb megtalál egy olyan, aki akar is tőled valamit. Így meg beleragadsz ebbe a rajongói állapotba ennél a szerencsétlennél, és nem jutsz egyről a kettőre.

Amúgy meg nem, nem engedném, hogy a mellemet fogdossad, ha én lennék a lány, jézus, miért is tenném? Nekem kellemetlen érzés lenne, téged meg nem akarnálak hamis reményekbe ringatni. Még a legyünk haverok, járjunk együtt moziba elképzelhető, bár az is butaság ebben a szituban, de egy ilyen egyértelműen szexuális töltetű simizés kizárt.

2021. jan. 1. 10:09
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges lelkületű nő becsüli a testét, és senkinek se engedi meg hogy használja. Senki nem érinthet meg azért mert sajnálom(?)

A testünk nem random emberek igényeinek a kielégítésére van. Nem csókolhat meg senki, csak akire én vágyom.

A prostituáltak legnagyobb része nem véletlenül megy tropára a használattól (nem a ki-be húzogatástól, hanem a teste és ezáltal a lelke elértéktelenítésétől, attól hogy idegenek használják a saját kielégülésükre).

2021. jan. 1. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!