Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Előfordulhat,hogy egy szép nő...

Előfordulhat,hogy egy szép nő visszautasítja egy jóképű és gazdag férfi közeledését és összejön helyette egy nem jóképű és szegény férfival?

Figyelt kérdés
Tehát a jóképű milliomos férfi odamegy a szép nőhöz magabiztosan,biztos benne hogy sikerül fölszednie a szép nőt,aztán koppan.A szép nő közli vele,hogy ő a villanyszerelő Józsiba szerelmes és nem érdekli sem a pénz,sem a jóképű férfiak.Vagy ilyen csak a mesében van?

2020. nov. 20. 03:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem győzöm mondani, hogy minket nőket -A NORMÁLIS nőket- nem a vagyon érdekel.
2020. nov. 20. 08:17
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem unjatok meg ezeket a kerdeseket?

Amugy ram buktak tehetos csaladbol jovo pasik is anno, akar ha akartam volna meg ki is tartathattam volna magam egy sugar daddy-vel, vagy egy jokepu gazdag fiatal pasival, de nem. Az en paromnak anno szo szerint semmije nem volt, amikor elkoltozott otthonrol, csak a ruhai, az agya es a mosogepe meg a hutoje. Teljesen ures volt a lakas, csak a tulaj altal ott hagyott nehany osszebarkacsolt kis polc volt meg szekreny. Engem ez egyaltalan nem zavart.

Olyan pasival viszont soha nem kotnem ossze az eletem, aki allandoan ilyen kerdesekben rinyal meg veri a nyalat, incelkedik.

Ps.: a villanyszerelok nem is gondolnad mennyire jol keresnek, az pont nem egy csori szakma

2020. nov. 20. 08:44
 13/24 anonim ***** válasza:
47%
Előfordulhat, de nagyon ritka az ilyen eset.
2020. nov. 20. 10:11
 14/24 anonim ***** válasza:
72%

11.

Ez az állítás az esetek 99%ban nemigaz,minden nő normálisnak vallja magát,aki el tud jutni addig,hogy mi a kedvenc színed. Illetve piszkosul függ a pénztől is. Mellesleg nyugodtan le lehet tesztelni, egy normális külsejű pali egyszer odamegy pénz nélkül aztán pénzel...marhanagy pálfordulás lesz a nő részéről.... 99 a 100ból....Lehet hogy te pl nem, de aki nem hiszi járjon utána,ne itt.

2020. nov. 20. 10:54
 15/24 anonim ***** válasza:
96%

megint egy provokatív szenny kérdés....nem az a kérdés hogy a szegényt választaná-e hanem még pofátlanul hozzáteszed hogy csúnya is...szóval tök mindegy ki mit mond,a kérdés lényege,hogyha egy nőnek bármiféle elvárása is van egy férfival szemben az mocskos r.nc

az hogy ti se jöttök össze a fogatlan marival,az tök oké,de mi az hogy egy nőnek vonzó partner kell???

hányinger néhány férfi..komolyan mondom..hányinger

2020. nov. 20. 12:43
 16/24 anonim ***** válasza:
50%
Ömm,és arról szó se esik,hogy ugyanakkora teljesitményt kéne produkálni,annak,aki elvár?Az a nő mit nyújt az együttléten kívül?Hetente 2x főz?Esetleg nyavajog,hogy össze kell söpörnie? Imádom az olyan nőket,akik mondják,hogy főzök mosok takarítok,mintha házat építenének...Provokatív a kérdés igen. Viszont a nőknek soknak csak elvárásaik vannak,jó autó stb stb,mellesleg ők parkolni nem tudnak...Vagy legyen egye fene tudjanak,de a saját autójukkal. És akkor lehet méregetni a .... hogy kinek milyen autója van,stb stb stb... Egy férfi nem várhat el semmit egy nőtöl,mert a nő már ott kezdődik,mintha egy gyerek lenne,azon kívül,hogy be tudja kötni a cipőjét,munkát nem végezhet olyan sokat,mer ő a nő...bezzeg öreganyám aki egész életében dolgozott,sok ilyen nőnek akkor pofont tudna adni,és 70 év feletti...Minden ami megeröltető a férfié,mert mi vagyunk az erősebbek,ja csak mi sokkal nehezebb munkát is végzünk(általában). Hogyha munka után hulla egy férfi,az puhány,gyenge,nem férfi,stb. Lehet menni a férfi helyett melózni,megnézném hogy bírja....És nem kifogás hogy én nő vagyok...Olyan nők is vannak a világon,akikkel kezetfognék össze hgyznm magam,lehet róluk példát venni,és nem kifogásokat keresni mindig,hogy én nő vagyok,nekem csak ki kell nyln a sggem,mert én már elfáradok egy felmosástól épp eléggé.
2020. nov. 20. 20:21
 17/24 anonim ***** válasza:
60%

Az mondjuk hogy egy gazdag férfi szebb,az gyakori,azt hogy milyen arcvonalakkal születünk,azt nem tudjuk korrigálni,na jó tudjuk,de könyörgöm...ebbe nem másszunk bele. De nekik sokkal több jut,ott van pl a legdrágább krém bőrre,stb stb... No de ez nem jelenti,hogy abból ami van,abból nem lehetne kihozni a maximumot,mi az hogy csúnya?

Mindíg a férfi a csúnya...Egy csúnya nő kockahasú pasiról álmodozik,nagy izmokkal,legyen jóképű,stb. Ő meg egy zsák krumpli. A szép nő is szép férfiról álmodozik ugyanúgy...Tökmindegy,csak igények vannak,befektetett energia meg annyi,mint htl.rben a jóindulat. Egy férfi és egy nő is válogat,de egy férfinek 10x nehezebb,mert olyan mint egy munka interjú,vagy megkapja vagy nem,ergó megnyeri az állást vagy nem...el kell adnia magát,de ne legyen nagy az arca,ha megemlít valamit,amit már elért az adott témakörben,amiről szó van,rögtön jön az,hogy húúha valakinek mekkora egója van...Na de ha egy nőtöl megkérdezi,hogy amúgy hol tart,akkor a legtöbb az,hogy könyvet olvas,cigizik,kávézik reggelente,van egy macskája,kutyája,meg döglik egész nap...

2020. nov. 20. 20:28
 18/24 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, de az esélye nem sok.

Pl. előfordulhat, hogy a gazdag, jóképű férfi valójában bűnöző, pszichopata, stb. ez nem lenne túl jó, végülis kinek kell az ezzel járó stressz?

Viszont a csúnya és szegény sem egy jó párosítás... :D azért valamit tudjon már felmutatni az a szerencsétlen férfi.

2020. nov. 21. 01:11
 19/24 anonim ***** válasza:
17 vagyok, erre lepontozzák az előző válaszom,a másikat meg fel...nagy az isten állatkertje..
2020. nov. 21. 14:24
 20/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagyok csúnya, lassan elvégzem az egyetemet, piacképes szakmám lesz, igaz gyakornoki, de egy egész jó állásom már most van, húsz éves létemre van egy örökölt (bár felújítandó) lakásom amiben 1-2 éven belül el tudok kezdeni önállóan élni, Pesthez közel van egy (átlag telekhez képest) óriási telkünk, autó vásárlásán gondolkodom, aztán mégsem kellek a kutyának sem. Haveri szinten sem.

Vond le a következtetéseket. Nálam sokkal szegényebb, esetleg csúnyább srácoknak van olyan szociális életük, és olyan barátnőik, amilyenekről én a legvadabb álmaimban sem mernék álmodni.

20F

2020. nov. 25. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!