Az amerikai romantikus filmekben miért mindig jóképű férfiak és csinos nők a főszereplők?
Figyelt kérdés
Bár én fiú vagyok de sok romantikus filmet láttam már,ami feltűnt hogy általában van egy gyerekét egyedül nevelő csinos anyuka és egy jóképű férfi,aki agglegény.Megismerkednek valami esemény kapcsán,majd egymásba szeretnek és összejönnek.Szeretem ezekben a filmekben hogy egyszerűek,nincs bennük erőszak,nem beszélnek csúnyán,nem folyik vér,normálisak a szereplők,csak az zavar hogy mindig jól néznek ki benne a szereplők.Miért nem olyan filmeket csinálnak,amiben egy 120 kilós kövér nő és 120 kilós férfi szeret egymásba?2020. nov. 15. 12:03
11/15 A kérdező kommentje:
Nekem a romantikus filmek közül a Nem veszek több csókot tetszett a legjobban.Azért,mert abban a férfi főszereplő legalább kövér volt.
2020. nov. 15. 14:20
12/15 anonim válasza:
Tudod filmeknél a nézettség számít,egy szerelmes filmben pedig számít a külső mivel valahogyan meg kell fogni az embereket.
13/15 anonim válasza:
Én duci vagyok és imád a férjem, aki nem duci.
Mégis jobban szeretek szép embereket nézegetni filmen, mert átlagost vagy rondát a valóéletben is látok eleget.
14/15 anonim válasza:
Mert az emberek nagy része nem 120kg. Ha az lenne az átlag, biztos lehetsz benne hogy a romantikus filmek tele lennének 100-150kg-os hősökkel.
15/15 anonim válasza:
14-es, de nem is Kate Hudson súlyú az átlag amerikai nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!