Azok a szimpatikus lányok,akik a youtube-on videókat készítenek,hogy gondolkodhatnak a fiúkkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Van két lány akinek rendszeresen nézem a videóit a youtube-on,az egyik villamosmérnöki szakra jár,Dórinak hívják,a másik lány hívő, gyakran beszél Istenről a videóiban.Arte via a csatornája neve.Mind a kettő lány szimpatikus, szívesen hallgatom őket, tetszik bennük hogy normálisak,nem butítják az embereket és nem megbotrànkoztatóak.Nincs bajom azzal ahogy a Dóri elmeséli milyen fogamzásgátlót használt,vagy hogy érzi magát a villamosmérnökin a sok fiú között.Azzal sincs bajom,hogy a keresztény lány várni akar a szüzessége elvesztésével a házasságig.Teljesen oké.Engem az érdekelne velük kapcsolatban a legjobban,hogy hogyan reagàlnànak ha mondjuk a buszon egy átlagos kinézetű srác leszólítaná őket hogy tetszenek neki,elmondanám nekik hogy albérletben lakik, biztonsági őrként dolgozik,nem keres sokat,hónap végére rendszeresen nincs pénze,egyetemre nem járt,csak ez a vagyonőri szakmája van és mondjuk 30 éves.Vajon ezek a szimpatikus lányok összejönnének vele ennek ellenére?Vagy egyáltalán randiznának valamelyik szegény körülmények között élő követőjükkel?Ti mit gondoltok erről?2020. okt. 27. 21:08
31/37 anonim válasza:
Szerintem neked pszichológusra van szükséged. Nyilván, azoknak az embereknek, akiknek igényük van a fejlődésre, elhivatottak, és még a maguk módján sikeresek is, hasonló emberek társaságára vágynak.
Neked valószínűleg a helyi pénztárosokkal van közös témád, közös problémáid.
32/37 anonim válasza:
ne uszítsd már rá ezt a barmot a pénztárosnőkre a közértben, nálunk pl egy tök normális csapat dolgozik, kedvesek, aranyosak, udvariasak, nagyon nem szeretném, hogy egy ilyen begyepesedett prűd hülyegyerek (akinek nincs vele baja, ha egy lány nem fekszik össze vele, vagy nilvánosan ki meri mondani a fogamzásgátló szót, de azért zavarja annyira, hogy mint legfontosabb tulajdonságát kiemelje) rájuk szálljon és zaklassa őket XD
33/37 anonim válasza:
32, bocsánat, általánosságban beszéltem, eszemben sincs ráuszítani a 30 évesen 70 éves nyuggerek munkáját bitorló életerős fiatalembert, aki beleszeret 3 videó alapján egy csajba, mi lenne, ha tudna arról, hogy felnőtt tartalmak is vannak, és akik azokban szerepelnek igazából nem is szerelmesek egymásba? :D
34/37 anonim válasza:
33, ne már, felnőtt videók?! ilyen gonosz dolgok is vannak az interneten?! és ők se vele akarnak járni? ez biztos? tuti? mondták? megkérdezted?
(basszus ne súlyosbítsd, ez a gyerek magában is elég gáz, nem kell neki segítened XDDDD)
35/37 anonim válasza:
34, mondjuk gyerekként én is szerelmes voltam Xéna kis ari szőke barátnőjébe, nagy csalódás volt, hogy nem akart velem járni. :(
36/37 anonim válasza:
Neki is a gazdag alfa kell, csak ő cserébe ad is valamit azzal, hogy legalább már nem ment át rajta fél világ. Mit gondolsz, majd egy incel szűz gyökérnek tartogatja magát? 😄 Fenét. Jóképű, tehetős férfinak. :) Ne legyenek illúzióid. A 23-24 évesen is szűz lánykák nagyban játszanak, ők 10/10-es csávót akarnak kimeríthetetlen zsebbel. És hogy miért házasság után akar csak szexelni? Emiatt. Így minden téren jól jár.
37/37 anonim válasza:
Mit érdekel téged két youtuber, van rajtuk kívül még több tízezer nő, bár mi egyiknek sem fogunk kelleni.
🤣
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!