Van olyan,hogy egy lány vagy nő nem is érti,hogy
próbálkozhat nála egy előnytelen külsejű fiú vagy
férfi?
11/27 A kérdező kommentje:
#8 és hogyan utasítod el a nálad idősebb férfit?Magàzod vagy tegezed?Azt mondod neki,ne haragudjon uram,de ezt maga se gondolhatja komolyan?
A kerdes inkabb az, hogy az 50-es foszernek (legyen az csunya vagy helyes) miert kell nala 20 evvel fiatalabb no?
Mar nem azert, de ha valakinek ekkora az onbizalma (indok nelkul, mivel azt emlited hogy nem egy adoniszrol van szo), azt nem art helyre tenni.
A nonek meg nem feltetlenul kell meg reszleteznie hogy ezt hogy kepzeli stb, de azert jo lenne ha az emberek egyaltalan kinyitnak a szemuket.
2020. okt. 26. 12:48
Nem értem miért tahóság ha ilyet gondol egy nő, amíg nem mondja ki. Nálam is előfordult már, hogy kb olyan csúnya (velem egykorú) pasi próbált meg kikezdeni velem, mint ha egy horrorfilm elcsúfított arcú szereplője lenne. A legrosszabb benne, amit az egyik előző írt, hogy a nagy számok törvénye alapján próbálkoznak, hogy valakinek csak bejönnek majd. Én konkrétan ezt a srácot alig tudtam lerázni magamról, pedig nem kérdeztem csak válaszoltam, rá sem néztem, csak a telefonommal foglalkoztam. :D Sajnos borzasztó nagy magabiztosságuk van, szerintem el se tudják képzelni, hogy valaki nemet mondjon nekik, és itt a baj. A legtöbb nő még mindig túl rendes egy azonnali elutasításhoz, nem akarja megbántani a másikat.
2020. okt. 26. 12:54
14/27 A kérdező kommentje:
#12 mert egyszerűen csak megtetszett neki a 20 évvel fiatalabb nő.Úgy van vele,nem gàz,mert egy 30 éves nő is felnőtt.És a 30 éves nőnek sem a korával lesz baja,hanem a kinézetével.És nem is érti,hogy fordulhat elő, hogy egy ilyen férfi ismerkedni akar vele?Hol él ez az ember?Gondolja magában a nő.
15/27 A kérdező kommentje:
#13 szerintem el tudják képzelni hogy nemet mondjanak nekik,fel is készülnek rá gondolom.És az sem biztos,hogy magabiztosak,lehet csak annak próbálnak látszani,mert ők is tudják,a magabiztos pasiknak nagyobb esélye van a nőknél.
"Bocsánat, de nem érdeklődöm." Ennyi, nem fogok feleslegesen bunkózni.
22/L
2020. okt. 26. 13:06
17/27 A kérdező kommentje:
#16 volt már olyan is,hogy nem mondtál semmit a férfinak,direkt rá sem néztél,úgy csináltál,mintha nem is lenne ott?Tehát hiába mondta a magáét,te nem reagáltár rá sehogy?Vagy minden esetben válaszolsz?
Szándékosan nem. Olyan volt, hogy fáziskésésem volt, mert olvastam vagy zenét hallgattam és először nem esett le, hogy hozzám beszél.
Szerintem az a minimum, hogy ha már megszólít valamivel, akkor válaszolok rá. Egy gyors elutasítás, mint fentebb is írtam senkinek nem lehet teher.
22/L
2020. okt. 26. 13:14
Kérdező, a 4-es vagyok, nem tegeztem le. Azt hiszem neki azt mondtam, hogy: "bocsánat uram, de nem érdekel az ajánlana, köszönöm." A fiatalabb, ámbár nem opciót jelentő fiúkák kapták meg a leírt mondatot. (Nem opció az olyan, hogy az Ördög is szebb. Pl. nálam egy fejjel alacsonyabb, 40 kg-os cigánygyerek, akinek keresztbe áll a szeme a stílusa meg: "deszépvagy cica, megfoghatom a segged?" Ez megtörtént mondat. :D)
2020. okt. 26. 14:19
Soha senkit nem sértek meg, ha nem szolgál rá. És azzal nem szolgál rá, hogy próbál ismerkedni, különösen, ha udvariasan teszi.
Rendszerint:
"Nem ismerkedem!" vagy "Foglalt vagyok!" és ennyi elég is.
2020. okt. 26. 15:25
Kapcsolódó kérdések: