Budapesten esetleg van olyan, aki adna nekem egy ölelést?
Figyelt kérdés
25 éves fiú vagyok. Sajnos ez az életszakaszom egy teljes káosz, nincs munkám, a vírus mizéria miatt mindenem tönkrement, most a lakhatásom is veszélyben van, teljesen egyedül érzem magamat, le vagyok törve, el vagyok veszve, olyan mintha az univerzum teljesen ellenem fordult volna és nem értem miért mivel sosem voltam rossz ember. Előző este apával álmodtam akit már 6 éve nem láttam, igaz haragszom rá azért amit régen tett de közben legbelül hiányoznak az apa fia dolgok csak nem vele. Apa komplexusom van nagyon, a tegnapi álom pedig betett lelkileg, most még ez nagyon kellett egy ilyen álom mert nincs elég gondom. Minden rossz, minden. Egy szoros ölelésre vágyom, tudom hogy attól kicsit jobb lenne, de nem ígérem hogy nem fogok sírni is. :( Nem poén, aki ennyivel segítene rajtam írjon kérem
#7: Inkább ne nézze senki se a videóit. Ő azt terjeszti, ami az ő érdeke. Táplálékkiegészítőkkel és azok árusításával foglalkozik és azt terjeszti, hogy a jó immunrendszer elég a vírus ellen. Ergó vedd meg a szarjait és semmi bajod nem lesz.
Ahelyett, hogy az agymosó videóit nézed, inkább olvass el pár orvosi tanulmányt a Covidról, amit kutatók és professzorok írtak.
2020. szept. 16. 19:40
12/18 anonim válasza:
Drága Kérdező! Küldök Neked egy virtuális ölelést. Mást nem tehetek érted mivel nem Budapesten lakom. Mindenhez idő kell, a dolgok jóra fordulhatnak ezt tartsd szem előtt. :)
2020. szept. 16. 19:46
13/18 anonim válasza:
Ehess, ihass, ölelhess, alhass!
A mindenséggel mérd magad!
2020. szept. 16. 19:50
14/18 anonim válasza:
Ne ítélj hogy ne ítéltess!
2020. szept. 16. 20:08
15/18 anonim válasza:
Ez borzaszto baszki. Amit itt lemuveltek ezzel a gyerekkel, hat komolyan nem tudom, hogy ezen most rohogjek-e vagy sirjak.
En sorozoben dolgozom, minden nap vannak paran, akik ilyen melankoliara isszak magukat, cimborak, baratok, semmi kovid meg buzulas, csak olelgetes meg siras.
Kerdezo: kene valamit innod ;)
2020. szept. 16. 20:53
16/18 anonim válasza:
En is megolelhetlek. A virusban a gyengek halnak csak meg.
Irhatsz privatot. N
2020. szept. 17. 02:30
17/18 anonim válasza:
Nem kell szidni egyből a magyarokat nem gondolód hogy túlzásba viszed ?
Attól hogy neked tv-ben elmondják hogy élj, legyen (bakancslistád) vagy mid .
Mi magyarok még szeretünk hagyományaink, szokásaink szerint élni !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!