Milyen munkát csinálnátok, ha el szeretnétek szabadulni a világtól, a főnököktől, a munkatársaktól és mindenkitől?
Vennék egy isten háta mögötti farmot, olyasmit, mint amik a tipikus amerikai filmekben vannak és teljesen önfenttartó módon élnék.
Mindenem meg lenne, ami csak kellhet. Víz kútból, külömböző húsok (gondolok ezalatt a haszonálatokra, mint csirke, disznó, marha, stb), zöldségek, gyümölcsök, tej, tojás, sőt még alkohol is. Lehet csinálni házibort vagy pálinkát. Más szerintem nem is kell az életben maradáshoz és az egészséges, változatos táplálkozáshoz. A többi, mint édesség, stb stb csak a fogyasztótársadalom baromságai. Teljesen elhagyahtóak.
Szóval ja...
Ellennék egyedül (vagy egy barátnővel) és kapcsolatba se kéne lépni többet a civilizációval.
(Ne gyertek nekem, hogy mivan ha orvoshoz kell menni vagy gyógyszerért, nyilván azért néha-néha be lehet menni a városba)
De szerintem jó ötlet :D
Nekem is az az álom életem, hogy egy szép helyen lévő tanyán önellátó életét éljek, és csak édességért, meg hasonlókért jöjjek ki onnan. Áram napelemmel, víz kútból, teljes önellátás. Házi vaj, házi tej, házi hús. Annyira kár, hogy nem ilyen helyre születtem.
Egyébként dolgozz home office-ból, mint játékfejlesztő (rokonom ezt csinálja).
Ja, és íróként nem lehet megélni, az pont, hogy viszi a pénzt.
Üdv, egy író/költő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!