Ráírhatok egy lányra facebookon,akivel nem ismerjük egymást,de ma van a születésnapja?
Én nem írnék vissza. 20-25, de 30 évesen sem tettem volna. (35 éves vagyok egyébként.)
Egyszer írt rám ismeretlenül egy férfi. Engem akkor ez zavart és inkább ijesztőnek találtam. Nem válaszoltam neki.
Mert milyenek a képei? Nekem átlagos, mosolygós képem van fent face-en. Szerintem bizalomgerjesztő :D Fent van az életkorom és a munkaköröm. Minden egyéb adatom rejtett idegenek előtt. Sőt, ismerőseim sem látják a gyermekem, férjem fotóit stb. - nem rakok fel semmi magánjellegűt face-re.
Ne értsd félre, nem én vagyok, aki rá/lebeszél arról, hogy írj egy ismeretlennek. De egy személyes találkozó többet ér (sok hasonlóan kedves, kommunikatív arcú lány van),vagy esetleg olyan netes fórumokon kell próbálkozni,ahol az emberek alapvetően nyitottak az ismerkedésre.
Anno volt egy kommunikációs célú oldalnak egy olyan funkciója, hogy beszélgethettél a világon bárkivel, ha te ezt állítottad be a saját profilodon. Bárki rád írhatott. Használtam ezt az oldalt nyelvgyakorlas céljából, és ott egyáltalán nem zavart, h ismeretlenek írnak rám. Ugyanekkor, ugyanennyi idősen az zavart, ha ezt valaki face-en teszi. Azon az oldalon én nem voltam nyitott profilú. NEKEM a face nem erre való. De azt is megértem, ha valaki erre (is) használja, csak én nem lennék ebben partner.
Nem tul nagy kunszt szuletesnap urugyen koszonteni ugy, hogy lathato, mikor van. Azzal az apro kenyszeritessel, hogy illik megkoszonni, ugye.
Akkor ehhez kepest egy szuletesnap utan iksz idovel sima uzenet se ilyen bena.
Nem, nem válaszolnék neki.
20/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!