Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ráírhatok egy lányra facebooko...

Ráírhatok egy lányra facebookon,akivel nem ismerjük egymást,de ma van a születésnapja?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány,akit nem ismerek személyesen,csak facebookon szoktam látni.Ma van a születésnapja.Vajon örülni fog egy születésnapi jókívánságnak egy ismeretlentől is?Az ismerősei jókívánságainak örült,szívekkel meg lányokkal reagált rájuk.De vajon egy ismeretlen jókívánságára hogy fog reagálni?A képe alapján rendesnek tűnik,ezért is szeretnék ráírni.

2020. júl. 16. 21:50
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
100%

Én nem írnék vissza. 20-25, de 30 évesen sem tettem volna. (35 éves vagyok egyébként.)

Egyszer írt rám ismeretlenül egy férfi. Engem akkor ez zavart és inkább ijesztőnek találtam. Nem válaszoltam neki.

2020. júl. 16. 22:19
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerintem nem örülnék ha,egy vadidegen csak úgy írna az idővonalamra. Szerintem inkább írj neki privátban,hogy volna-e kedve ismerkedni? Vagy azt hogy, látom ma van a születésnapod,boldog szülinapot stb...
2020. júl. 16. 22:21
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha írna nekem egy idegen, hogy boldog szülinapot, akkor ha jó napom van, megkérdezem, honnan ismerjük egymást, utána tiltom, ha átlagos napom van, kérdés nélkül tiltom.
2020. júl. 16. 22:21
 14/25 A kérdező kommentje:
#11 igen,lehet hogy nem fog visszaírni.De a képeit nézve nem olyan lánynak tűnik,aki nem ír vissza.
2020. júl. 16. 22:23
 15/25 A kérdező kommentje:
#12 privátban írnék neki,én is úgy gondoltam.Amúgy most néztem meg,tudnék nyilvánosan is írni neki.
2020. júl. 16. 22:25
 16/25 anonim válasza:
100%

Mert milyenek a képei? Nekem átlagos, mosolygós képem van fent face-en. Szerintem bizalomgerjesztő :D Fent van az életkorom és a munkaköröm. Minden egyéb adatom rejtett idegenek előtt. Sőt, ismerőseim sem látják a gyermekem, férjem fotóit stb. - nem rakok fel semmi magánjellegűt face-re.

Ne értsd félre, nem én vagyok, aki rá/lebeszél arról, hogy írj egy ismeretlennek. De egy személyes találkozó többet ér (sok hasonlóan kedves, kommunikatív arcú lány van),vagy esetleg olyan netes fórumokon kell próbálkozni,ahol az emberek alapvetően nyitottak az ismerkedésre.

Anno volt egy kommunikációs célú oldalnak egy olyan funkciója, hogy beszélgethettél a világon bárkivel, ha te ezt állítottad be a saját profilodon. Bárki rád írhatott. Használtam ezt az oldalt nyelvgyakorlas céljából, és ott egyáltalán nem zavart, h ismeretlenek írnak rám. Ugyanekkor, ugyanennyi idősen az zavart, ha ezt valaki face-en teszi. Azon az oldalon én nem voltam nyitott profilú. NEKEM a face nem erre való. De azt is megértem, ha valaki erre (is) használja, csak én nem lennék ebben partner.

2020. júl. 16. 22:36
 17/25 A kérdező kommentje:
Már írtam neki.Várom hogy mi lesz a reakció.
2020. júl. 16. 23:30
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tul nagy kunszt szuletesnap urugyen koszonteni ugy, hogy lathato, mikor van. Azzal az apro kenyszeritessel, hogy illik megkoszonni, ugye.

Akkor ehhez kepest egy szuletesnap utan iksz idovel sima uzenet se ilyen bena.

2020. júl. 17. 00:01
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem válaszolnék neki.

20/L

2020. júl. 17. 09:24
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Visszaírt?
2020. júl. 17. 13:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!