Mi a véleményetek arról aki nem akar élni, és öngyilkos akar lenni?
Mi a problémád azzal hogy Ábrahám felaldozta volna Izsakot, mert Isten azt mondta neki?
Ez egy történet arról, hogy Ábrahám mennyire szerette Istent, hogy még a fiát (amit mellesleg Isten adott neki) is felaldozta volna érte.
Igazság szerint az, hogy most én azt mondom neked, menj fel a Bükkbe és szúrd le anyukádat a kedvemért. Milyen beteg kérés, nem? Pedig hát szeresd a felebarátod, meg hát ugye rokonok vagyunk, Ádám Éva mindenki őse stb.
Ha van isten, az nem egy kegyetlen szadista állat, mint a kis szent könyvecskében
Kettős véleményen van erről. egyrészt szörnyű dolognak tartom másrészt viszont egy évfelnőtt ember azt kezd az életével amit akar. Sajnos ez a gondolat nekem is már gyerekkorom óta jelen van az életemben.
Úgyhogy kicsit álszent amit most mondok de NE tedd meg.
Ha egy ep egeszseges emberrol van szo, akkor egy gyava alak.
Viszont ha egy agybanfekvo, szenvedo, agyhalott, eselgeg tobb vegtaggal amputalt szemely, akkkor megertem. En sem szeretnek egy darab paradicsomkent elni.
Ezeket nem találom kellő indoknak.
Én mérhetetlenül dühös vagyok azokra az emberekre, akik miatt erre szánja rá magát valaki - már ha értelmes oka van rá.
Szerintem mindenkinek joga van megölni magát, a szememben ők a világ legbátrabb emberei!
Mit tennétek ha a szüleitek elmondana titeket mindennek?
Pl ezeket: nem kellesz senkinek, nem tudsz semmit, mindenhol röhögnifognak rajtad, dagadt vagy, fogyatékos, diliházba való? ezt szülő elvestése után?
Kérdezném gyerekkori bántalmazásba nőttem fel úgyhogy tudom milyen mikor mindennek elmondanak.
Túlsúlyid ellen pedig egyes egyedül te tehetsz. Tanulj és akkor többet fogsz tudni. Ha olyan problémáid vannak akkor keress fel egy szakembert.
A kérdés az, hogy mit próbáltál tenni eddig ezek ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!