Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Boldog lehetek vele?

Boldog lehetek vele?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam,hogyha 35 eves koromig nem lesz senkim veszek egy elethu noi babat.Ne ertsetek felre nem a szex enyhitese miatt.Azt hiszem muanyaggal nem menne.De nagyon elethuek.Enyhitheti a maganyomat ? megiscsak egy no fekudne melettem az agyban.

2020. jún. 7. 18:05
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
87%
hát igazad van ebben is teljesen, nekem pasim van, nincs szükségem sexdollra xd
2020. jún. 9. 15:57
 12/57 A kérdező kommentje:
ma 15:57 hat ja...Nokent milyen erzes szivatni egy pasit aki csak azert nem kap meg 1 not mert nektek csak Brad pit kell? nektek nokent konnyu.
2020. jún. 9. 16:00
 13/57 anonim ***** válasza:
88%

Ne légy már ilyen incel jézusom...Nem..ku*vára nem Brad Pitt kell, sőt van egy olyan elvem, hogy ha randizásra adom a fejem, akkor az esélyt mindenkinek meg kell adni, mert sosem tudni ki az akiben megtalálod amit szeretnél.

Épp ezért nem külsőt nézem eslősorban ismerkedéskor. Legyen az ember igényes persze, de nem egy kigyurt majmot kerestem soha.

Ettől függetlenül, ha egy pasi még második randin is pl csak bámul rám, és nekem kell vinnem a beszélgetést, akkor ott több esély nem jár.

Plusz nőként engem is sokan visszautasítottak már, de hello, nem fogok ettől minden pasit egy p*csnek titulálni.

2020. jún. 9. 16:05
 14/57 anonim ***** válasza:
26%
Már megint itt a bombanős, riadó!!
2020. jún. 9. 18:52
 15/57 anonim ***** válasza:
93%

Egy élethű szexbaba csak annyira pótolja a társaságot ahogy egy kézilabda vérrel rajzolt arccal, vagy egy kispárna.

Ha nincs is olyan fétised amivel kihasználnád a babát akkor felesleges beruházni rá.

A magányt az emberi minőségi emberi kapcsolatok, az önfejlesztés és önismeret oldja meg, úgyhogy nagyon könnyű dolgod van ha nem a szexre van szükséged mert akkor elég barátkoznod.

2020. jún. 10. 00:22
 16/57 anonim ***** válasza:
75%
egy baba nem fogja enyhíteni a magányod, inkább vegyél egy állatot
2020. jún. 10. 01:01
 17/57 Kései Sirató ***** válasza:
87%

Nem leszel vele boldogabb.

Miért nem próbálsz ismerkedni, kapcsolatokat kialakítani?

Van hobbid? Ismerkedj hasonló érdeklődésűekkel.

Vannak magányos lányok is, nem csak fiúk.

2020. jún. 10. 14:52
 18/57 anonim ***** válasza:
68%

A nők csak azt alázzák meg, aki hagyja...

Ha igazi nőknek nem kellesz nem lehet, hogy nem vagy igazi férfi?

2020. jún. 10. 16:02
 19/57 anonim ***** válasza:
68%
Ha ez azt fogja jelenteni, hogy utána már nem írkálsz ide, hanem a babáddal foglalkozol, akkor kérlek vedd meg minél hamarabb.
2020. jún. 10. 18:07
 20/57 A kérdező kommentje:
16:05 Okes :) nyugi van.Bocs...nem tamadasnak szantam de visszaolvasva eleg genyasagokat irtam :))))Amit irtal magadrol arra kell kovetkeztetnem,h jo fej vagy :)
2020. jún. 11. 19:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!