Van értelme egy ilyen ember életének?
Szóval egy olyan ember vagyok akit senki nem szeret igazából. Annyi baj legyen de nem lelem örömömet semmiben.
Tudjátok eddig láttam reményt. Bíztattam másokat hogy ne adják fel. Erre itt vagyok és szükségem van segítségre.
Senki nem ír vissza.
Most jöttem rá hogy tulajdonképpen nincs senkim.
Most iszok és ide írok hátha jobban érzem magam. 😃
Szóval őszintén ha senkim nincs haljak meg?
Vannak itthon gyógyszerek szóval talán sikerülne.
Ti élnétek tovább ha nincs senki aki segítenene nektek?
Mert nem bírom tovább...
Én segítek másoknak nekem miért nem segít senki?
Igazából csak el akarok tűnni ez minden.
Könyörgöm segítsen valaki...
Ha ronda vagyok és unalmas ezek szerint és senki nem szeret van értelme élnem?
Ha neked az élet értelme az, hogy ne legyél egyedül, ennek ellenére egyedül vagy, akkor logikusan következik a két állításból, hogy nincs értelme az életednek.
Persze adhatsz neki más értelmet, és lehet értelem nélkül is élni. Esetleg megpróbálhatsz ismerkedni.
Remélem , hogy kedves Kérdező , nem tettél semmi visszafordíthatatlant! :)
Rengeteg hobbi van , biztos vagyok benne, hogy találni fogsz kedvedre , csak próbálgatnod kell . Pl én a kertészkedésben és az állatokban talaltam meg az örömömet.
Nincs olyan , hogy csúnya ember . Nem tudom, hogy miért gondolod magad csúnyának, lehet, hogy pattanásos vagy , vagy nem tudom ... de az sokat segíthet , ha elmész egy kozmetikushoz . Nem lesz benőve a szemöldököd, nem leszel pattanásos és valószínűleg egy krémet is tud ajánlani , ami pont a te bőrödhöz való. Sok férfi jár kozmetikushoz és ez egyáltalán nem b*zis, hogy valaki foglalkozik az arcával! :)
Kezdj el edzeni! A neten már annyi videó és minden hasonló van ilyen témában. Jót fog neked tenni,mert elfárad az benne és lesz egy dögös tested ;) .
Nem tudom, hogy szereted-e az állatokat , de biztos vagyok benne, hogy neked is van olyan állat amit aranyosnak találsz . Lehet, hogy a madarakat , kutyákat , macskákat , mindegy az , hogy mi , csak szerezz be belőle ! Rengeteg örömet fog neked okozni , csak törődj vele ! ( Ha pl. madarat vagy hasonlót akarsz venni , akkor kettőt vegyél , mert a természetben is párban vannak és boldogabb is lesz :) . )
Próbálj meg az apró dolgoknak is örülni . Pl. annak , hogy van kezed, lábad , nem éhezel, van hol laknod...
Amúgy meg , ha te szemlélet váltasz és jó lesz a közérzeted, élet vidám leszel , biztos vagyok benne , hogy fogsz találni valakit , főleg akkor , ha még a tested is jó lesz ! ;)
Remélem tudtam segíteni! Hajrá ! :)
Én is ugyanígy vagyok, ahogy te, Kérdező, nekem is hátat fordítottak a barátaim, mindenki, teljesen magányos vagyok, és ez egy nagyon fájdalmas állapot, hogy így van-e értelme az életnek? Hát nincs sajnos :/
Persze neked azt tanácsolom, hogy próbáld keresni a szépet az életben, hát ha akad valami ami érdekel, tudsz értékelni és eltereli a figyelmed erről a fájdalomról. Nekem ilyen már nincs, de neked még lehet ;)
Szia Kérdező!
Kérhetek egy e-mail cmail címet? Köszi előre is!
Ui.: Nem vagyok rabló, se rendőr, se semmi ilyesmi, csak hasonlítunk szerintem, és lenne pár közös témánk... (ha ezt tolakodásnak érzed, vagy nem hiszel nekem, akkor mindegy, és akkor bocsánat, és felejts el, ha akarsz)amúgy én is szokszor érzem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!