Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan kezeljem lazábban az...

Hogyan kezeljem lazábban az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Nagyon sok barátom van könnyen kommunikálok szeretek embereket megismernj. Viszont ha magánéleti célból ismerkedek elvesztem az irányítást magam felett. Nem tudom kordában tartani a gondolataim amik miatt általában el is cseszem az egészet. Próbalok tanulni a hibámból, de úgy érzem csak rosszabb.
2020. márc. 28. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
ne magadat hibáztasd.
2020. márc. 28. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Kit hibáztasson? A vírust? A cigányokat? A sanyarú sorsot?
2020. márc. 28. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne görcsölj annyira rá! :) Fogd fel úgy mint egy kötetlen beszélgetést aminek nincs tétje. (mert tényleg nincs)

Nem kell sem görcsölni, sem feszengeni.

2020. márc. 28. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Magánéleti célból? Mármint szerelem? Ebben hasonlóan működöm. Akikbe szerelmes voltam, görcsöltem mellettük. Olyan is volt, hogy könnyedén barátságba kerültem egy-egy lánnyal / nővel, akikbe nem voltam szerelmes, aztán adott esetben belezúgtam. Na, onnantól görcsös lettem. A szerelemnek könnyen lehet ilyen hatása.

Esetleg nálad is beválik, ha olyanokat szemelsz ki (és választasz közülük), akik iránt nem érzel túl mélyen.

2020. márc. 29. 00:05
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Csak rosszabb lesz.
2020. ápr. 1. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ugyanez van :D

Ha nincs semmi komoly szándékom valakivel, nagyon laza vagyok és minden megy magától :)

Csak el ne kezdjen tetszeni, mert akkor jönnek a bajok

2020. ápr. 3. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!