Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen internetes oldalakon...

Milyen internetes oldalakon lehet beszélgetni, ismerkedni?

Figyelt kérdés
Olyan oldalakat keresek ahova aránylag normális emberek járnak fel és nyitottak az ismerkedésre :D ugye van ilyen? :P

2020. márc. 25. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Például itt :)
2020. márc. 25. 20:17
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
#1 itt???😂😂
2020. márc. 25. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Én nyitott vagyok rá,az hogy normális e majd a másik eldönti :D
2020. márc. 25. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bárki írhat bármikor, max ha hülye, akkor nem írok vissza.
2020. márc. 25. 23:09
 5/9 anonim válasza:
33%
Anotalk!(bocs,az a baj ,hogy ott az emberek 76%-a hülye)De ha szeretnéd velem is barátkozhatsz!(tudom ,hogy nem fogsz csak ajánlottam)
2020. márc. 26. 03:05
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Én is sok oldalt kipróbáltam már, de sajnos olyat még nem találtam, ahol ténylegesen komolyan lehetne barátkozni/ismerkedni. 25 éves fejjel is szoktam még a neten keresgélni, de szerintem nem létezik ilyen oldal. Az emberek többsége nem veszi komolyan. Én is szívesen barátkoznék emberekkel, közös programot is csinálnék, dehát...
2020. márc. 26. 05:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt keresek.. Igazából ritka ha találok budapesti lányokat, tehát ami a gáz a neten hogy nem tudod ha valakivel chatelsz hol lakik.. De amúgy facebook, meg itt.. Csak nagyon nehéz, mindenhol csak szórakoznak a lányok, meg éretlenek kapcsolatra... Én is szívesen ismerkednék de én azt vettem észre hogy a lányok is csak szórakoznak.

De mondom, facebook csoport, ide például tesznek fel néha hasonló kérdést ahol lehet csak sose válaszolnak sajnos..

19f

2020. márc. 26. 19:21
 8/9 anonim válasza:
Itt nekem sincsenek tul jó tapasztalataim, pedig néha jó lenne beszélgetni csak úgy. De ha tudjátok a tutit osszátok meg :D
2020. ápr. 2. 21:26
 9/9 SnoopyKutya123 válasza:
Kpoppereknek és LGBT tagoknak ajánlom az Aminót, jó közösségek vannak ezeknek az embereknek. Amúgy én is keresek ilyen oldalt, szóval írjátok meg, ha tudtok ilyet. :)
2020. ápr. 2. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!