El akarom hívni randizni Párkányi Esztert, az Alapjogokért központ elemzőjét. Mennyi esély van rá hogy randizni fog velem?
Figyelt kérdés
Tetszik nekem az a lány.Talpraesett,belevaló lánynak tűnik.Első lépésként jó ötlet ha írok neki privátot Facebookon?2020. márc. 25. 02:57
21/30 A kérdező kommentje:
#20-as szóval ha egy hosszabb üzenetet írtam volna neki nagyobb eséllyel válaszolna?
2020. márc. 25. 11:10
23/30 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Az sem mindegy.
24/30 anonim válasza:
te vagy az a srác, aki azt az új kis jogi egyetemes krvát is el akarta hívni randizni? tudjátok melyik, nem jut eszembe a neve, az amelyik most szpta be magát a parlamentbe, valami ifjúsági felelős biztos
25/30 A kérdező kommentje:
#24 mi bajod van Rácz Zsófiával?Mit ártott neked?
2020. márc. 26. 21:17
26/30 anonim válasza:
Te minden lányra ráírsz? :D
Amúgy válaszolt bármelyikük is?
27/30 anonim válasza:
ha válaszolt volna a jogos csaj, akkor most kergetné a szerelmével a központi elemzőt?
28/30 anonim válasza:
amúgy semmi bajom vele, csináljon amit akar, nem az én életem az övé.
29/30 A kérdező kommentje:
#26 sajnos nem válaszoltak,igaz lehet nem is látták mert ismerősnek nem jelöltem be őket.De azért még reménykedem.Amúgy nem minden lányra írtam rá,ebben a hónapban csak 3ra.
2020. márc. 26. 21:41
30/30 anonim válasza:
Rosszul írtál neki. Azt írjad hogy te a hagyományos családmodellben hiszel és akarsz tőle sok sok gyereket. Ha ezek után sem válaszol akkor egy hazug ribizli. Mi több egy libernyák kva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!