Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Gàz ez a helyzet?

Gàz ez a helyzet?

Figyelt kérdés
30 hoz közel, se barátnőm, kevés pénzem ,nincs gyerekem, nincs saját lakásom, és magányosan tengődök. Pénzem se sok es most itthon kell lenni mert nemlehet dolgozni se. Konditerembe se lehet lemenni ami eddig lefoglalt. Barátaim messze az a kevés is. Ez a helyzet szerintetek gàz? Lehetek optimista és ti tudnatok ilyen helyzetben optimistán állni az élethez?

2020. márc. 22. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen helyzetben én is, igaz, fiatalabban. Sokat kellett változtatni és sok bizonytalanság volt bennem... De az ember sosincs ezzel elkésve. 30 éves vagy, több van még vissza, mint amennyi év eltelt, élhetsz még tökjól, de akkor ne vesztegesd az időd.

Nem tudom, hol laksz, mi érdekel, mire van lehetőséged, mire lennél képes, milyen ötleteid vannak, így nem tudom azt mondani, hogy csináld ezt vagy azt, de azt tudom, hogy ki lehet ebből jönni még jól

2020. márc. 22. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Hasonlóan vagyok én is.
2020. márc. 22. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Büszkeség az nagyon fontos az ilyen helyzetekben. :)
2020. márc. 22. 21:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Milyen büszkeségre gondolsz?
2020. márc. 22. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Ami elönthet legbelül. :)
2020. márc. 22. 22:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Nemvagyok büszke.
2020. márc. 22. 22:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Én kezdetben megijedtem mi lesz most, de baromi sok dolgom van (rájöttem közben) és hajtok mint az őrült:)
2020. márc. 24. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!