Miért nem tudom követni Instagramon a lányt aki tetszik? Így hogyan tudjak meg többet róla? Hogy üzenjek neki?
Figyelt kérdés
A facebookon szinte semmi nincs róla,ezért gondoltam hogy az Instagramon bekövetem.De csak annyit ír ki hogy kérés elküldve,továbbra sem látom a képeit és a bejegyzéseit:(2020. márc. 14. 14:45
21/33 A kérdező kommentje:
Amúgy meg az nem tolakodás hogy követni akarom Instagramon.A száma sincs meg,azt sem tudom hol lakik,hol dolgozik.
2020. márc. 14. 15:41
22/33 A kérdező kommentje:
#20 de én azt szeretném ha ezt a szemembe mondaná.Találkoznánk,eltöltenénk egy napot és azután beszélnénk még hogy mi legyen.
2020. márc. 14. 15:44
23/33 anonim válasza:
Mit nem értesz azon, hogy nem?
24/33 anonim válasza:
hú de durva emberek vannak....🙄
25/33 A kérdező kommentje:
#23-as ha nem fogadja el a kérésem,bejelölöm facebookon is és írok neki egy üzenetet is.Ha arra sem reagál akkor hagyom.
2020. márc. 14. 15:50
26/33 A kérdező kommentje:
#24-es ahogy mondtam ha facebookon sem reagál akkor hagyom.Szomorkodok egy ideig aztán megyek tovább.
2020. márc. 14. 15:53
27/33 anonim válasza:
Csak hagyd békén szerencsétlent, ha ennyire nem érted a nemet.
Nekem is pontosan azért privát szinte minden fiókom, hogy az ilyen emberek ne zaklassanak rajtuk.
28/33 anonim válasza:
ez nettó zaklatás, ugye tudod hogy büntethető, ha van egy fejes ismerőse? (nagyon remélem hogy van, hátha egy nagy, jogi hidegzuhany észhez térít, és nem nyaggatod tovább az emberiséget...)
29/33 A kérdező kommentje:
#28 egyelőre csak bejelöltem instán.Ez nehogy már zaklatás legyen:)
2020. márc. 14. 19:28
30/33 anonim válasza:
Ennél többet ne is tégy, az írásodon látszik, hogyha tudnád a lakcímét, ott álldogálnál a kapuja előtt. Beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!