Facebookon lehet barátnőt találni?
Figyelt kérdés
van vagy 300 ismerősöm és sok lány bejelölt de egyikkel se tudok járni vagy komoly kapcsolatot kezdeni én csinálom rosszul?2020. márc. 4. 20:02
2/6 anonim válasza:
A Facebook még mindig nem társkereső, próbálkozz élőben vagy Tinderen.
3/6 A kérdező kommentje:
haverom folyamatosan ott csajozik akkor neki hogy megy?
2020. márc. 4. 20:13
4/6 anonim válasza:
Talán ismerősök ismerőseit jelöli be,és akkor elmondja,hogy én voltam az a rövid hajú fószer,akivel elbeszélgettél,és akkor beindul a beszélgetés. Valami ilyesmi. De lehet az is,hogy csak ugyanabban a városban lakik,és az ki van irva a falára,és akkor ráír valami érdekeset,és ez felkelti az érdeklődést,és beindul egy beszélgetés, aztán etc etc...Meg lehet csinálni!Igenis meg lehet. Sok példa volt már rá.
5/6 anonim válasza:
Az exem utánam lévő csávójának összejött...azt mondjuk nem tudom, hogy meddig voltak együtt vagy hogy még mindig tart-e. Különösebben mondjuk nem érdekel szerencsére, de itt a példa, hogy lehetséges a dolog. Mondjuk szerintem töketlen és pofátlan másokra csak "dugnálak" mentalitással ráírni, és azok a lányok is idióták akik ezt férfiasnak vagy ilyesminek találják. Szánalmas egy világ ez sajnos.
6/6 anonim válasza:
Csajozni tudni kell, nem olyan nehéz, sőt vannak források a neten, amik megtanítanak az alapokra. Elmondanám Facebookon sokkal több pár születik, mint bármely más fizetős vagy ingyenes társkereső oldalon. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!