Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért válogatnak a szép nők?...

Miért válogatnak a szép nők? Nekik miért nem felelnek meg azok a férfiak, akik egy átlagos vagy csúnya nőnek megfelelnek?

Figyelt kérdés
Van egy haverom aki nem csúnya,inkább átlagos külsejű.Sok nővel megismerkedett,azonban egy szép nő se akart tőle barátságnál többet.Végül talált magának párt,egy nála 10 évvel idősebb molett nőt,akivel talán most boldogan élnek,de nem biztos.Ha valaki egy kövér,Vagy molett nőnek megfelel,az miért nem felel meg egy szép nőnek is?Ti értitek ezt?
2020. márc. 2. 19:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
96%

Igazad van!

Holnap reggel dobom is a barátomat, és keresek egy túlsúlyos, nálam kétszer idősebb férfit.

Így boldog leszel?

2020. márc. 2. 20:45
 22/24 anonim ***** válasza:
89%
Saját példámból beszélek, én férfi vagyok. Ha én a megjelenésemre tehát a testalkatomra, öltözködésemre, hajamra stb. Időt és energiát fordítok akkor jogosan elvárom a parteremtől is, hogy azért a normalitás keretein belül ezekre figyeljen oda. Nem hazudok most szingli vagyok és igenis jól esik még kalandok szintjén is válogatni mert megtehetem, hogy csak azokkal kezdeményezek akiket te "szép nőként" definiálsz. Haverod pedig lehet abban a molet +10 éves nőben talált valami olyan értéket amiért együtt vannak. Mert számít a külső de egy komoly kapcsolatban nem minden.
2020. márc. 2. 20:56
 23/24 anonim ***** válasza:
59%

Az ilyen kerdezohoz pasikon ugy rohogok

Hal istennek nektek sose lesz notok

Egyedul fogsz megdogleni kerdezo es ez igy van rendjen

2020. márc. 4. 17:31
 24/24 anonim ***** válasza:
De ő csak a zaklatóm. Az egyik. A zaklatók ilyenek. Szadisták mindd és így élvezkednek a sértetten vagy célszemélyeken. Kedves utolsó válaszoló.
2020. máj. 10. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!