Segítene énnekem valaki merthogy nagyon rosszul érzem magamat már nagyon régen elkelne bőven a segítség!?
mindig magamban vagyok /voltam fordulva szinte egész emberi életemben így úgy fiatal koromban.
és az utolsó éveket amíg életben vagyok nagyon szeretném nem bankodva buslakodva magányosan és szomorúan megbotrankozva eltolteni.
Igen. További önsajnálat és mások érzelmi zsarolása helyett talán menj el pszichiáterhez vagy pszichológushoz!
Nagyon szívesen és sok sikert!
és ugyanilyen tudatban meghalnom nekem is és a velem egy cipőkben járó sors tarsaknak is, hogy értelmetlen volt az életem és nekem is az volt.
Ilyen tudatban élni több évtizedig és meghalni, hogy a nullaert a nagy semmiért éltem is feleslegesen fölöslegesen, hogy nem volt értelme az egész meg szuletesemnek világra jottomnek.
Nem keveset bantottak(és még fognak is amíg csak élek és meg nem halok ). szivattak szopattak lettem megalazva ésmeg szegyenitve a földbe dongolve gyenge lekvár teljesen teljes mértékben kiszolgaltatott emberkekent, emberként.
de nyugodtan gondoljanak a fejükben amit csak akarnak kulturált és nem bántó vélemény adás megvalaszolas kellős közepette.
Közösségbe szerintem sosem késő járni. A városi könyvtárak mindig szerveznek programokat, az újságokban vannak hirdetések, stb...
Esetleg új hobbikba is érdemes belekezdeni, mert azok kapcsán is könnyű új emberekkel (hasonló érdeklődésű emberekkel!) találkozni.
Plusz nem hiszem, hogy rosszat tenne felkeresni régi ismerősőket, még akkor is, ha csak futólag ismerte őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!