Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Társkereső fiatalok, hogy...

Társkereső fiatalok, hogy szólna a társkereső hirdetésetek?

Figyelt kérdés

2020. febr. 8. 19:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Szorongó, művészlelkű, önmagával harcoló valaki keresi a lelki társát. :D
2020. febr. 8. 23:04
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

Olyan not keresek akit kiszolgalhatnek.Otthol lehet es pihenhet,nem kell dolgoznia.

Jelige: Konkretan a seggedet is kinyalom !

2020. febr. 9. 03:26
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Lány vagy 25 alatt? Nem zavar hogy minden nap borostás vagyok? Nem zavar, és szivesen veszel részt teljesen parttalan hitvitákban? Engeded hogy enyém legyen az utolsó kanál nutella? Nem tagadod meg a szexet? Ne habozz, írj!
2020. febr. 10. 20:19
 14/15 anonim ***** válasza:
26%

,,X megyei vagyok. Imàdom a sörös csülköt, a lasagnet és a palacsintàt. Imádok írni, művészlèlek vagyok. "Férfi szakmàt" tanulok, bár szerintem nem létezik női és férfi szakma. Elektromos cigaretta őrült vagyok, imádok ezzel babràlni. Gyűlölöm az apuci pici fiait akik megkapnak mindent 18 éves korukra, ha te ilyen vagy kocc. Ha csak a fa szodat tudod játszani, hogy XY autód, lakásod és vállalkozàsod van 17-20 évesen, akkor nem engem keresel. Ha csak arra vagy büszke, hogy valami büfé szakra jársz valami gagyi egyetemen nincs nyert ügyed. Ha anyuci szoknyàjàt születésed óta nem sikerült elengedned, akkor szintén nem egymást keressük. Ha láncdohànyos vagy, esetleg alkoholista akkor sem én vagyok a megfelelő lány. Amennyiben úgy gondolod, hogy szívesen feküdnèl mellém a dívànyra PS-ezni, vagy kevernèl nekem habarcsot falvakolàshoz, vagy nevetnèl a beteg szóvicceimen, esetleg elkísèrnèl alkalmankènt egy-egy buliba, akkor már szimpatikus vagy számomra.

U.I.: Segédmunkàst is keresek."

/L

2020. febr. 11. 01:27
 15/15 anonim válasza:
Meleg aktív vagyok hideg passzív homoszexuális pasit keresek.az sem baj ha művészlélek vagy meg nem értett értelmiségi.a lényeg hogy pasi legyen.imádom az ápolt arcszőrzetet .tolerálom ha valaki cigizik és az sem gáz ha néha néha a zöldikés cigi is beugrik.én nem cigizek semmilyennel. Budapest mellett lakom és nem vagyok nyeretlen kamasz.
2020. febr. 11. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!