Ti hogyan tudtok megbízni másokban?
Mostanában kicsit nehezebben. (Nem olyan régen komolyan ki lettem érzelmileg használva - szó szerint kiszolgáltatott helyzetben voltam, nem tudtam lépni egy ideig...)
Otthagytam az illetőt a csudába, ahogyan elmúlt a kiszolgáltatott helyzet magától (a természet megoldotta. Elhalálozás történt, nem volt szükségem a "segítségére".)
Egy olyan közeli barátom vágott át akit konkrétan a babakocsiból ismertem. Ellenem fordult és ellenem hergelt mindenkit. Ma már meg sem ismernek a közös ismerőseink. Mindent együtt csináltunk, konkrétan az első pàrkapcsolatakor mellettem voltam, az első szakításakor, és ő is fordítva. Aztán egyszer beteg lettem, hosszú hetekig az ágyat nyomtam, és mire felépültem mindenkit ellenem fordított. Mi volt az oka? Nem tudom.
Ennek 3 éve, azóta nem tudok senkiben megbízni.
Én már egyre kevésbé. Főként önmagukat egyházi vezetőségi tagokhoz sorolókat nem - akár több diplomával!
Szerencsére kb. 4-5 emberről van egyelőre szó. Felmenthetők talán a "rövidzárlat" alól azzal az indokkal, hogy igencsak túl vannak terhelve Ők is felesleges papírmunkával...
Próbálok reménykedni abban, hogy ez egy ideiglenes időszak az Életükben - és nem fog sok-sok éven át tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!