Akik magányosan élnek, mely sorozatokat szeretik nézni, miért?
Én szerintem 2-3 igaz baráttal, aktív élettel és összetartó, nagy családdal is ugyanazokat nézném, mint most.
25
Szerintem nem lehet ezt összekötni a magányossággal.
Én képes vagyok egész évadokat 1 nap alatt meg nézni, sőt sorozattól függően akár 1,5 évadot.
Pl.: Ahogy láttam, hogy kijött a "You" második évadja rögtön végig néztem az egész évadot 1 ülésben.
Ami ha jól emlékszem 10 rész és mindegyik rész kb 1 óra, szóval 10 óra egyben.
A Game of Thrones-t kicsit később kezdtem el nézni. Amikor az utolsó évad utolsó részei jöttek ki így pár nap alatt végig néztem mind a 8 évadot.
Ettől függetlenűl nem vagyok magányos. Van barátnőm, akivel szeretjük egymást. 2 barát akivel többnyire facebookon kommunikálok.
Inkább introvertált vagyok. Azaz jobban szeretem egyedül, otthon tölteni az időmet, így mindigy úgy kell elrángatni helyekre.
"Milyen érzést ad az a sorozat? Vagy miért nézed? "
Leköt, tetszik és picit kíváncsivá tesz hogyan folytatódik a történet.
... és 22 éves vagyok.
Gossip girl, Pretty little liars, big bang theory, mert akkor ugy erzem, hogy azert van valami tarsasag korulottem.
22l
Igaz nem mai sorozat, de én a 24 sorozatot mondanám, tele van akcióval leköti a néző figyelmét a főszereplő Kiefer Sutherland hatalmasat alakít benne, nagyon profin játsza a szerepét, azért nézem mert tényleg tele van akcióval, fordulattal, és izgalmas is egyben na meg leköt,
szinte a kedvenc sorozatommá és a kedvenc színészemmé is vált az említett főhős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!