Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Levizsgáztam minden tárgyamból...

Levizsgáztam minden tárgyamból, hogyan tölhetném el a következő 3 hetet hasznosan?

Figyelt kérdés
2 nap pihenés után már nagyon unatkozom. 3 egész hét van még a tavaszi szemeszter kezdetéig. Van diákmunkám, de kevés napot kaptam a hónapra. Nem akarok egész nap itthon ülni, de most anyagilag sem állok túl jól, ezért a lehetőségeim is korlátozottak. Mit ajánlotok, hogyan tölhetném el ezt a szabadidőt hasznosan?
2020. jan. 18. 16:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
96%

Én is most végeztem, sorozatot nézek, könyvet olvasok, kipróbálok új ételek főzését, elmegyek futni, párommal csinálok programot.

Ezen felül gondoltam rá, hogy kellene valami izgalmasba kezdnei, de erre még nem találtam választ, hogy mit.

2020. jan. 18. 21:54
 12/12 anonim ***** válasza:
2020. jan. 19. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!