Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akinek nincsenek barátai,...

Akinek nincsenek barátai, hogy viseli, hogy nincs kivel beszélgetnie?

Figyelt kérdés
2020. jan. 5. 18:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én elég jól viseltem. Nem is igényeltem a beszélgetést. Most is csak 2 barátom van.
2020. jan. 5. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs barátokra szükségem a munkatársak vagy az hogy kimozdulok fedezik a szükségletemet ami nagyon alacsony
2020. jan. 5. 19:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyetlen barátom van, aki egyben a legjobb barátom is. Nem hiszem, hogy valaha találnék hozzá foghatót, aki szintén megért is elfogad az összes hibámmal együtt, illetve bármit el merek mondani neki, még a nagyon kínos dolgokat is. Az talán kicsit furának tűnhet, hogy ő fiú én meg lány vagyok, de már 3 éve ismerjük egymást és mindketten csak barátilag tekintünk a másikra.
2020. jan. 5. 19:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Aki gondolja, nekem írhat :)
2020. jan. 5. 21:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Már megszoktam,, ezért netezem olvasom, stb.
2020. jan. 5. 22:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Elég unalmasan. Régebben nem nagyon érdekelt, mert megvolt a kis napi rutinom amitől elfeledkeztem arról, hogy valójában sose volt egy barátom se. Mármint szó szerint, az óvodától kezdve egész idáig (23) nem volt egy olyan személy se az életemben akit a barátomnak nevezhettem volna. Voltak haverok akikkel évekig elbohóckodtunk, de ennyi, ők csak haverok voltak. Ezek nagyjából 5-7 évente cserélődtek. A marhuláson kívül nem nagyon volt közös bennünk és mivel ilyen tipikus netes haverok voltak jó ha 2 évente egyszer találkoztunk. Volt, hogy egyszer csak elapadt a kapcsolat közöttünk, voltak akik szándékosan faképnél hagytak, voltak akiket én hagytam faképnél stb. Erről egy regényt írhatnék de most nincs kedvem. Úgy 3 éve már ilyen netes haverjaim sincsenek.

Egy kicsit fura vagyok de a párom szerint szerethető. Jelenleg munkát keresek, talán ha felvesznek valahova ott lesz valami. Addig is tanulok és csinálom a dolgom ahogy azt régen is. Csak sajnos nem dolgozhatok és tanulhatok egész nap. Amikor pihenek és éppen nem a párommal vagyok nem nagyon tudok magammal mit kezdeni. Kijátszottam az összes játékot, megnéztem az összes filmet, elolvastam az összes kedvenc könyvem a zenéimet pedig már rongyosra hallgattam.

2020. jan. 7. 00:04
 17/18 anonim válasza:

nagyon rosszul

nem tudsz senkivel beszélni

nincs senki melletted

és nagyon szAR látni,

hogy mindenki milyen jól elvan nélküled

belegondolni hogy senki se szeret

senki se gondol rád senkinek se hiányzol

én álltalában felmegyek Anotalkra

lehet van aki szerint szánalmas

de ha ott találsz egy normál embert

tucc vele beszélgetni

megbeszélni a problémáid

vagy tanácsot kérni

hisz névtelen vagy

kiléted titkos

nincs vesztenivalód

2020. febr. 2. 16:01
 18/18 anonim válasza:

szoktam a házikedvenceimhez beszélni, vagy magamhoz.

Képzeletbeli barátot is próbáltam kreálni, de nemigazán jött be, maradtam magamnál :D

2020. márc. 31. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!