Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért érzem magam rosszul?

Miért érzem magam rosszul?

Figyelt kérdés
2 hónapja volt egy szakításom, és azóta eléggé változó a hangulatom. Volt nemrég hogy egy hétig tiszta depressziós voltam, egész nap szorongtam, nem volt étvágyam, és kedvem sem volt semmihez. Még ha társaságban voltam vagy elfoglaltam magam valamivel akkor is ezeket éreztem. Azóta azért jobb valamennyivel a helyzet, most ünnepek alatt egészen jól éreztem magam, a szilveszter is nagyon jó volt, több napig egy társasággal voltam elutazva. De most hogy hazajöttem és megint egyedül kell elfoglaljam magam, újra visszatért a rossz kedv. Csomószor az exemre gondolok, és nem tudok mit kezdeni magammal. Pedig sok barátom van, olyanok akikre számíthatok, a családom se a legrosszabb, nem nézek ki rosszul se, de egyszerűen nem találok boldogságot most semmiben. Ha itthon vagyok egyedül sorozatokat nézek, gépezek, beszélgetek másokkal és kb ennyi. Sportolni nem sportolok de el kéne kezdjek valamit. Mit kéne tegyek hogy javuljon ez a helyzet? 17L

2020. jan. 5. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el ami volt, találkozz a barátaiddal, érezd jól magad velük és ne gondolj az exre, szakításra.
2020. jan. 5. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Régebben is éreztél ilyesmit, vagy csak a szakítás után jött elő? Ha előbbi, akkor más oka is lehet, azt kell megkeresni, ha utóbbi, akkor nyugodj meg, és hagyj időt magadnak, hogy jobban legyél. :)
2020. jan. 5. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Tiniként hajlamosak vagytok mélyebben megélni ilyen helyzeteket, mert még fejlődés alatt áll a személyiségetek, de ez normális! :)

Van hogy csalódásokat meg kell élnünk, és el kell fogadnunk, hogy az élet igen is megy tovább.

Ha még nem gyászoltad meg, akkor gyászold meg a volt kapcsolatod, de utoljára!

És azzal az erővel engedd is el.

Tarts egy utolsó búcsút a lelkedben a volt barátodtól, majd újulj meg!

Ha olyan barátaid vannak, akik szeretnek, akkor velük kell időt együtt tölteni, mert meg se említik azokat a dolgokat, amik neked fájdalmat, depresszív érzeteket okoznak.

Ez által van a kis lelkednek ideje regenerálódni, újra erősödni.

Említetted a sportot, hát, én első körben a jógát ajánlanám, mert képzeld, én 25 éves férfiként is elkezdtem, és egy olyan spirituális megtisztulást adott, hogy mai napig csinálom, pedig komoly szükségem nincs is rá. :D

A jóga megköveteli a teljes szellemi kikapcsolást, hogy oda tudj figyelni a lelki egyensúlyodra, és ez neked is segíthet, de ha ez nem érdekel, akkor van még 1000 más út!

Járj el futni, mert a futás utáni fáradtság egy olyan kellemes fáradtságot idéz elő, hogy erőt meríthetsz belőle. (Tudom kicsit hülyén hangzik, de ha kipróbálod, majd megérted :D )

Az a legfontosabb számodra, hogy töltsd ki az exedre fordított űrt az életedben, és akkor a hozzá kapcsolt érzés szépen lassan eltűnik!

Utolsó gondolat: Nő vagy, a nők nagyon erősek, mindent kibírtok, és én szorítok neked! :)

2020. jan. 9. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!