Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nincs úgy az életben is...

Miért nincs úgy az életben is mint a brazil szappanoperákban? Hogy a férfiak és a nők is mindannyian szépek?

Figyelt kérdés
Ha szép lennék nem mondhatnám azt hogy azért nem kellek a lányoknak mert csúnya vagyok.Akkor a külsőm nem lehetne az oka a magányomnak.Miért nem szép minden ember legalább Magyarországon?Legalább ebben a kicsi országban?
2020. jan. 1. 22:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
És mi az, hogy "szép"? Mindenkinek ugyanazt jelenti a szépség? Dehogyis... Akkor kinek az ízlése szerint legyen mindenki "szép"?
2020. jan. 2. 05:53
 22/26 Barnabas333 ***** válasza:

Ha mindenki szép lenne akkor egyen massza lenne az emberiség.

De megértelek kérdező, aki jóképű férfinak születik azé a nők 90%-a...

2020. jan. 2. 16:09
 23/26 A kérdező kommentje:
Barnabas a nők nagy része szép férfit akar és a férfiak többsége is szép nőt szeretne maga mellett.A piacon is azt a banánt választják ami szép sárga nem a rohadtat.
2020. jan. 2. 16:14
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a mondatodnak semmi értelme nem volt.
2020. jan. 2. 16:25
 25/26 Barnabas333 ***** válasza:
75%

Nem jó a hasonlatod, mert a banánt egy ember megveszi, megeszi és vége... De a jóképű férfiak mennek körbe a nőkön mint az óriáskerék és lefoglalnak egy csomó nőt...

Inkább olyan mintha lehetne autót bérelni és lenne egy vadi új tök mindegy a márkája, a többi meg kicsit használt 3 éves és mindenki csak az új kocsit akarja bérelni és viszi el, a többi meg ott porosodik és csak nagyon riktán veszi ki valaki bérlésre...

2020. jan. 2. 17:08
 26/26 anonim válasza:
100%

Van egy lány az osztályomban. Sokszor vannak rosszindulatú pillanatai, nincs is hozzá túl sok esze, hogy egy osztályközösség számára elfogadhatóan viselkedjen. Tehát eléggé unszimpatikus számomra.

Egyszer ez a lány csendben üldögélt. Csak akkor vettem észre, hogy igazából milyen szép, mert addig amikor ordítozott és másokat bántott, annyira utáltam, hogy képtelen voltam szépnek látni. A viselkedése miatt.

2020. jan. 3. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!