Miért nincs úgy az életben is mint a brazil szappanoperákban? Hogy a férfiak és a nők is mindannyian szépek?
Ha mindenki szép lenne akkor egyen massza lenne az emberiség.
De megértelek kérdező, aki jóképű férfinak születik azé a nők 90%-a...
Nem jó a hasonlatod, mert a banánt egy ember megveszi, megeszi és vége... De a jóképű férfiak mennek körbe a nőkön mint az óriáskerék és lefoglalnak egy csomó nőt...
Inkább olyan mintha lehetne autót bérelni és lenne egy vadi új tök mindegy a márkája, a többi meg kicsit használt 3 éves és mindenki csak az új kocsit akarja bérelni és viszi el, a többi meg ott porosodik és csak nagyon riktán veszi ki valaki bérlésre...
Van egy lány az osztályomban. Sokszor vannak rosszindulatú pillanatai, nincs is hozzá túl sok esze, hogy egy osztályközösség számára elfogadhatóan viselkedjen. Tehát eléggé unszimpatikus számomra.
Egyszer ez a lány csendben üldögélt. Csak akkor vettem észre, hogy igazából milyen szép, mert addig amikor ordítozott és másokat bántott, annyira utáltam, hogy képtelen voltam szépnek látni. A viselkedése miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!