Létezik olyan hogy szerelem első chatelesre?
Nem létezik.
Férfi vagyok de ha a csaj azt mondaná belémszeretett vagy pár üzenet vagy chatelés után, menekülnék azonnal.
Létezhet hogy beleszeretél persze, de általában ez nem tartós ugyanis élőben általában másra számít az ember, csalódik és a szerelem elszáll.
Magyarul a lány ronda/a képen, amit küld nem is ő van.
Ritkábban előfordul a happy end is.
Sajnos nem. Az előző ki fejtette pontosan, csak abba szerettél bele, amilyen karakter a chateles közben volt. De sajnos amit előben tapasztalsz, az nem az ami a valóságban is lesz.
Egy sráccal 1 even at minden nap beszéltünk, olykor 9orat megállás nélkül... Nagyon szerelmesek voltunk. 1 év után aztán meg látogatott... Hiába volt ugyan az a kinézete, a hanglejtése és a beszéde ugyan az mint kamerán keresztül, a test közelsége nagyon kellemetlen volt.
Sajnos nem olyan egyszerű az élet :/
Ohh hát igen... Pont ma mentettem el ezt. És szerintem ide pont találó
"Rájövünk, hogy nem emberekbe kapaszkodunk, hanem az általuk megélt érzéseket tápláljuk és még magasabb szintre emeljük."
Attól függ, hogy láttad-e már képen az illetőt.
Mert ha még nem, akkor beleszerethetsz a lelkébe, a beszélgetések alapján és igazán megismerheted őt előítéletek nélkül.
Ha viszont már láttad, lehet a külseje vonzó a számodra és akkor az nem szerelem, hanem csak vágy.
De szerintem létezik szimpátia első chatelésre és a szerelem, az igaz szerelem, csak élőben jön, amikor már minden egyben van, és mindenestül akarod őt.
Igen, létezik.
A férjemmel is így indult a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!