Mindenki rátalál, a nagy Őre, az Igazira?
Valakinek létezik, összejött, mert tudok ilyenről, igaz hogy már nyugdíjasok, de iskolás koruk óta együtt vannak, békességben.
Azonban a többségnek nem sikerül rátalálni belátható időn belül az igazira, ezért vannak olyan kapcsolatok, házasságok amik bár nem a tökéletességen alapulnak, de elvannak egymás mellett, és már csak a család, gyerek, és az évek miatt sem cserélnék le a másikat.
Sajnos az családunkban nincsenek jó házasságok, csak már 50 felett leszarják kb a másikat, és elvan mindenki a maga berkein belül.
Én nem foglalkozok a lázas keresgéléssel, ott szarni bele, mondjuk jelenleg is egyedülálló vagyok, de legalább független szabad ember.
Kerdes, mit jelent az igazi.
Szimplan csak fulig szerelmes vagy bele?
Vagy az elso nagy szerelem?
Szerintem egyik eset sem garancia a tartos kapcsolatra.
Ami garancia lehet, az egy olyan tars, aki az o tulajdonsagaival szinte tokeletesen passzol a te tulajdonsagaidhoz es akivel jol meg tudjatok erteni egymast, szinte egy elmekent leteztek es raadasul akivel kulsore is nagyon vonzodtok egymashoz. Na ilyet nehez talalni, aki minden szempontbol idealis tars, azaz az igazi. Nagy szerencse kell hozza es ebbol kovetkezoen nem talal ra mindenki, a tobbseg lehet, hogy soha.
Jo kiindulopont lehet, ha a hasonlo erdeklodesi teruletrol keresel part. Munka, hobbi, sport, stb. legyen hasonlo. De ez sem garancia.
Én ebben hiszek, az élet igazolta!
"Az "Igazi" nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne "igazi". De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált." (Popper Péter)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!