Miért vagy egyedül (meseld el nekem )?
En,mert kover vagyok.Nem kellek a noknek.Barataim meg nincsennek egyaltalan.31/f
Es ti? kort es nemet is legyszi.
#21 - "semmilyen módon, semmilyen céllal és sehol nem tudok ismerkedni"
Ebben benne van az internet is. (#20)
Szívesen beidézném amit megint írt privátban, hogy lássuk, mennyire undorítóak az emberek, de nem teszem, mert azzal a lendülettel repülnék innen.
Innentől kezdve ezzel az undorító emberrel nem foglalkozom.
Írj neki privátban, megtudja a neved és a 10 másik fiokja valamelyikéből küld egy választ, témához meg beìrja hogy Re:
És máris tisztázta magàt
# 27 Velem ey most fordult eloszor.
Komolyan van olyan ember aki a kerdezonek adja ki magat ?
Eskuszom senkinek nem irtam csunyat.eLLENBEN NEKEm irtak,h dagadek meg mit tudom en.
Nem rád gondoltam, kérdező, nem gyanúsítgatlak. Akinek szól, az érti, F*****2 a neve. Ő írogat privátban nyomdafestéket nem tűrő hangnemben, miközben egy nappal korábban még képes volt káromkodás nélkül beszélni.
Pedig nem megy. Nem nézek ki jól, így bármilyen képes társkereső kilőve, mert csak a kép dönt. Nincs jó dumám, így az előnytelen külsőmet sem tudom kompenzálni. Válasz sem érkezik az üzeneteimre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!