Én hol tudnék barátnőt találni?
Még sosem volt, és barátaim sincsenek régebben voltak de nem igazi barátok.
A lányok meg semmibe vesznek engem. Nagyon rossz ennyire egyedül lenni. Néha irigylem azokat akiket sokan vesznek körbe, mert ők nem tudják milyen rossz egyedül lenni úgy hogy én akarok magam mellé 1-2 embert de nem találok egyet sem akivel hasonlóak lennék. Barátnőt sem találok, megbízhatatlanok, és felszínesek. Hiba közeledek feléjük normálisan, elutasítanak, de azt sunyin, hogy nem írnak és nem akarnak talákozni többet, és nem pedig megmondják élőben hogy nem.
Leginkább sehogy, ha a lányok mind megbízhatatlanok és felszínesek.
Ne azért akarj párkapcsolatot, mert irigykedsz másokra, hanem mert megismersz valakit, akivel kölcsönösen szeretnél többet ennél.
Abban pedig nincs sunyiság, ha nem mennek el veled találkozni csak azért, hogy megmondják, nem szeretnének többet találkozni.
L
"Hiba közeledek feléjük normálisan, elutasítanak, de azt sunyin, hogy nem írnak és nem akarnak talákozni többet, és nem pedig megmondják élőben hogy nem."
Ez inkább azt mutatja hogy nem vagy jó férfi semmilyen értelemben sem.
1. Nyiss a világ felé, azaz járj el helyekre, ismerkedj a neten ... addj meg minden esélyt az ismerkedésnek.
2. Fejleszd önmagad. Ne önfejlesztő könyveket olvass, hanem sportolj, beszélj minél több emberrel és fejleszd a karriered.
Ha jó fogás lennél egy nőnek, már lenne vagy lett volna barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!