Mit csináljak? Öngyilkos akarok lenni! Senki nincs mellettem.
Szia!
Neked most valtozasra van szukseged. Kezdetnek menj masik pszichologushoz. Ha o is ugyanezeket mondja, mint ez, akkor gondolkodj el rajta.
Valts iskolat is. Uj kozosseg, tiszta lappal indulhatsz. Ott legyel kedves mindenkivel, igy valszeg nem fognak kifogni. De igazabol az lenne a legjobb, ha elobb rendbe tenned magadban ezeket a dolgokat. Nem kell mashoz hasonlitanod magad, hisz te olyan sosem leszel. Es ez nem is baj, mert igy vagy egyedi. Viszont valtoztatni ne felj magadon! Csinalj magaddal olyan dolgokat, amik miatt szepnek erzed magad. Sminkelj picit, szedd ki a szemoldokod, vagj bele az egyikbe(:DD), vasald ki vagy gondoritsd be a hajad, vagasd le a hajad mas fazonra, fesd be szokere vagy sotetbarnara, viselj olyan ruhakat, amikben jol es szepnek erzed magad. Fesd ki a kormod, vegyel szep ekszereket(en pl nagyon buszke vagyok a nyaklancomra, pedig nem nagy szam:D), szurass magadnak piercinget vagy egy masodik fulbevalot. Legyel apolt, legyen jo illatod.:)
Beszelgess uj emberekkel, szerezz uj baratokat. Baratokkal megtudod ezt beszelni, sokat segitenek.
Ha szeretned, velem is beszelgethetsz, meghallgatlak, es segiteni is probalok.:))
#3-as az ha teljesen átalakítja magát kívül, belül még ugyanúgy megmarad a seb csak kb. a szőnyeg alá söpri a kérdező.
Kedves kérdező, a legfontosabb, hogy változtass, de ne add fel azt aki jelenleg vagy. Mindig tudsz fejlődni. ;)
Mert értékes vagy, csak jobban kell saját magadra figyelned.
Engem sokan bírálnak, kipletykálnak, mert koromhoz képest komoly dolgokat szeretnék elérni.
Ne figyelj az olyanokra akik pletykálnak, lenéznek. A legjobban úgy tudod bebizonyítani, hogy jobb vagy, hogy nem olyan vagy mint ahogy látni akarnak hanem fejleszted magad. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!