Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak? Öngyilkos...

Mit csináljak? Öngyilkos akarok lenni! Senki nincs mellettem.

Figyelt kérdés
Eléggé sok baj történt mostanában az életemben. Gyermekotthonba kerültem, sok hülyeséget csináltam, nem gondoltam át a dolgokat,sokszor elhamarkodottan cselekedtem. Ki vagyok merülve. Pszchiológushoz fordultam de még az se segített. Testképzavarom van, piszkálnak a suliban, pletykák keringenek rólam, elszöktem az otthonból, apám máshogy közeledett hozzám, voltak durva gondok. Annyira dzurván testképzavarom van, hogy másokhoz.viszonyítom magam, más lányokhoz, nőkhöz. Megnézem őket mert megnézem mondjuk a hajukat, alakjukat, vagy ilyesmi, mert magamon nem vagyok megelégedve semmivel se...ezért úgy tűnhet, hogy a nőket szeretem, pedig nem...a férfiakhoz vonzódok, csak elkezdtek rólam pletykálni a suliban olyanokat, hogy leszbikus vagylok, és az anyámhoz vonzódok, aki megszült.....ez alapján én ráidegeskedek a dolgokra és úgy kezdek el viselkedni, amiket híresztelnek rólam. Egyre jobban idegeskedek, zavarba hoznak, direkt olyan helyzetkbe hoznak, hogy azt lássák, hogy a pletykák igazak rólam. Volt egy srác is, akit nagyon szeretek, de az évkülönbség miatt nem jöhetünk össze, mert a személyi edzőm és 23 éves...és ő nem szeret engem...amin nem tudok túllépni.... senki se hisz nekem, mindenki azt hiszi, hogy beteg vagyok és hogy tényleg a lányokhoz vonzódok és ezért a fiúk elfordulnak tőlem....most attól én leszbikusnak számítok, ha megnézek más lányokat, de nem izgulok fel rájuk, hanem a pasikra? Tehát ha meglátok egy meztelen férfit, felizgulok, de ha lányt, akkor nem, csak megnézem, ilyen belső irigység, vagy kíváncsiság miatt vagy a hormonok miatt. A pszchiológus nem hisz nekem, egyedül vagyok. Kérem szépen valaki segítsen, mert már öngyilkos akarok lenni, a saját anyám is elhiszi a pletykákat és vele se tudok normálisan beszélni.

2019. dec. 20. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Bárki bármilyen nyálas dumával jöhet, de a lényeg, hogyha ez igaz, neked szakember kell. Ez nem szégyen.
2019. dec. 20. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
Én hiszek neked. Megértem, hogy min mész keresztül, velem is voltak hasonlók, de egyedül jöttem ki belőle. Az öngyilkosság nem megoldás, azzal nem lesz jobb senkinek, neked végképp nem. Ha van kedved beszélgethetünk.
2019. dec. 20. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Neked most valtozasra van szukseged. Kezdetnek menj masik pszichologushoz. Ha o is ugyanezeket mondja, mint ez, akkor gondolkodj el rajta.

Valts iskolat is. Uj kozosseg, tiszta lappal indulhatsz. Ott legyel kedves mindenkivel, igy valszeg nem fognak kifogni. De igazabol az lenne a legjobb, ha elobb rendbe tenned magadban ezeket a dolgokat. Nem kell mashoz hasonlitanod magad, hisz te olyan sosem leszel. Es ez nem is baj, mert igy vagy egyedi. Viszont valtoztatni ne felj magadon! Csinalj magaddal olyan dolgokat, amik miatt szepnek erzed magad. Sminkelj picit, szedd ki a szemoldokod, vagj bele az egyikbe(:DD), vasald ki vagy gondoritsd be a hajad, vagasd le a hajad mas fazonra, fesd be szokere vagy sotetbarnara, viselj olyan ruhakat, amikben jol es szepnek erzed magad. Fesd ki a kormod, vegyel szep ekszereket(en pl nagyon buszke vagyok a nyaklancomra, pedig nem nagy szam:D), szurass magadnak piercinget vagy egy masodik fulbevalot. Legyel apolt, legyen jo illatod.:)

Beszelgess uj emberekkel, szerezz uj baratokat. Baratokkal megtudod ezt beszelni, sokat segitenek.

Ha szeretned, velem is beszelgethetsz, meghallgatlak, es segiteni is probalok.:))

2019. dec. 20. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:
12%
1# A lány is írta, hogy nem vált be (mit is vársz pszichológustól) Nem szakember kell ide, hanem olyasvalaki, aki emberileg segíteni tud
2019. dec. 20. 10:49
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
Ha szeretnél valakivel beszélgetni akkor írj nyugodtan.
2019. dec. 20. 11:15
 6/9 anonim ***** válasza:
29%
Várj, még mindig otthonban vagy?
2019. dec. 20. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Dehogy vagy leszbikus. A nők igenis hajlamosak megnézni más nőket, nincs ebben semmi. Akkor se lesz belőled leszbikus, ha mindenki ezt hiszi. Sajnálom, hogy a családod sem hisz neked. Az öngyilkosság nem megoldás. Inkább osztály vagy iskolacserében gondolkoznék. A pszichológust meg hagyd a csudába.
2019. dec. 20. 15:32
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

#3-as az ha teljesen átalakítja magát kívül, belül még ugyanúgy megmarad a seb csak kb. a szőnyeg alá söpri a kérdező.

Kedves kérdező, a legfontosabb, hogy változtass, de ne add fel azt aki jelenleg vagy. Mindig tudsz fejlődni. ;)

Mert értékes vagy, csak jobban kell saját magadra figyelned.

Engem sokan bírálnak, kipletykálnak, mert koromhoz képest komoly dolgokat szeretnék elérni.

Ne figyelj az olyanokra akik pletykálnak, lenéznek. A legjobban úgy tudod bebizonyítani, hogy jobb vagy, hogy nem olyan vagy mint ahogy látni akarnak hanem fejleszted magad. ;)

2019. dec. 20. 16:51
 9/9 anonim válasza:
A Thalassa Házat ajánlanám. Írtam privát üzenetet.
2019. dec. 21. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!