Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem kaphatok még egy...

Miért nem kaphatok még egy esélyt? Miért nem találkozhatok újra azokkal a lányokkal akiknek lehet hogy tetszettem?

Figyelt kérdés
Biztos ti is voltatok már úgy hogy szemeztetek valakivel,vagy észrevettétek hogy egy idegennek szimpatikusak vagytok.Még a nyáron szemeztem a villamoson egy lánnyal de nem mentem oda hozzá.A villamosról leszállva ő jobbra én balra mentem.Megbántam hogy nem szólítottam meg.Reménykedtem hogy látom még de azóta se láttam és szerintem nem is fogom.Miért nem kaphatok egy második esélyt?Miért kell elsőre mindent jól csinálni?Miért nem hibázhatok?Miért nincs visszaút ha valamit elszúrunk?
2019. dec. 13. 21:37
 1/6 A kérdező kommentje:
Elsőre kell mindent jól csinálnunk mert lehet hogy nem lesz második alkalom.
2019. dec. 13. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha tanulsz a hibádból,a következő lányt leszólítod :)

Íme még egy esely

2019. dec. 13. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért kell megragadni a lehetőségeket, mert nincs második esély. Nincs sült galamb és nincs kompenzáció. Ez van.
2019. dec. 13. 21:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Régebben meg az utcán egy szórólaposztó lánnyal szemeztem minden reggel.Egyszer odaszólt nekem,hogy holnaptól máshol fog dolgozni.
2019. dec. 13. 21:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Én meg azt válaszoltam a lánynak erre hogy attól még biztosan fogunk találkozni.Azóta se láttam.
2019. dec. 13. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Pontossan, velem szerdán vol ez, életemben elösször, és nagyon-nagyon szimpatikus volt az illető. De én úgy leugrottam a villamosról mikor megállt, hogy mégha akart volna se tudott volna hozzám szólni.

Szomorú, de most már mindegy, valszeg úgyse látom többet.

2019. dec. 13. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!