Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Soha nem lesz olyan hogy egy...

Soha nem lesz olyan hogy egy ismert hölgy egy egyszerű férfival jön össze? Muszáj az összesnek egyformának lennie?

Figyelt kérdés
Tegnap olvastam hogy Dallos Bogi összejött Puskás Petivel.Ez nem meglepő az összes ismert hölgy ismert férfival jön össze.Mintha muszáj lenne mindenkinek egyformának lennie,egyformán cselekednie.Mintha muszáj lenne minden napnak egyformának lennie.Annak ellenére sem változik semmi,hogy az internet már minden háztartásban jelen van.Mi,magyarok egy burokban élünk.
2019. nov. 23. 23:36
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de nem tudlak komolyan venni.

Nincs ilyen kijelölt út.

Egyszerűen akikben több a közös (mint két énekesben) és hasonló körökben mozognak, azok sokkal nagyobb eséllyel jönnek össze. Ezen mit nem értesz?

Az amúgy nem zavar, hogy az ismert férfiak is általában ismert nőkkel jönnek össze?

Amúgy ne csak beszélj a változtatásról. Ne légy birka, térj le az ösvényedről és jöjj össze egy hajléktalan nővel.

2019. nov. 24. 00:43
 22/38 A kérdező kommentje:
#21-es nincs igazad mert pl.Benkő Dániel lantművész egy civil lánnyal jött össze akiről azelőtt nem hallottunk.
2019. nov. 24. 00:47
 23/38 anonim ***** válasza:
Ha van az ismeretségi körödben ilyen nő, akkor udvarolj neki. Gondolom nincs, ezért nem ő a barátnőd. Akivel soha nem találkoztál, az nyilván nem rád vár, hanem olyanból választ, akivel találkozik.
2019. nov. 24. 00:47
 24/38 anonim ***** válasza:
77%

Fú, mondtál egy példát.

Én nem vetem bele magam ennyire mások magánéletébe és párválasztásába, talán engem ezért nem zavar ez annyira, mint téged. :/

2019. nov. 24. 00:49
 25/38 A kérdező kommentje:
#23-as én facebookon beszélgettem már ismert hölggyel,De amikor ismerkedni akartam leállított.Nem letiltott,csak közölte hogy nem szeretne ismerkedni.
2019. nov. 24. 00:50
 26/38 A kérdező kommentje:
#24-es nekem az a bajom hogy mindennap egyforma,meg az emberek is ugyanolyanok.Mindennap újra élem ugyanazt a napot.
2019. nov. 24. 00:52
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Az unalmas életedért te vagy a felelős.
2019. nov. 24. 00:55
 28/38 A kérdező kommentje:
#27-es azért unalmas,Mert sem én,sem a többi ember nem változik.Sok embert ismerek fiúkat lányokat és nem változnak.Ha találkozom velük már fejből tudom mit mondanak
2019. nov. 24. 00:58
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez van, te ilyen környezetet alakítottál ki magadnak.
2019. nov. 24. 01:01
 30/38 A kérdező kommentje:
#29 De ez mindenhol így van nemcsak az én környezetemben.Egyszerűen nem történik semmi olyan ami legalább reményt adhatna hogy egyszer valami is jobb lesz.
2019. nov. 24. 01:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!