Van itt még olyan, aki itallal kezdi a reggelt?
Figyelt kérdés
2019. nov. 21. 07:26
3/21 anonim válasza:
Én ásványvízzel. Szépen beindítja a gyomorműködést, utána kicsivel jöhet a reggeli.
4/21 anonim válasza:
Persze, minden nap egy bögre feketetea kell napindítónak. :)
5/21 anonim válasza:
Nem ihatok alkoholt delutanos vagyok :(
6/21 anonim válasza:
Egy jó jéger azért néha befigyel.
7/21 anonim válasza:
Igen, nekem két pohár víz reggeli előtt és közben, majd utána egy pohár tej.
8/21 anonim válasza:
Coca Cola Light, de ma Zeroval.
9/21 anonim válasza:
Két felessel és egy sörrel indítom a napot:)
10/21 anonim válasza:
Legyetek buszkek magatokra, hogy annyira nyomorultak vagytok, hogy a magany/egyedullet temaban azon vicceskedtek egy olyan kerdesben, hogy mas is minden reggel iszik-e, hogy HAHA EN VIZET ISZOM IGEN XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
hatalmas poen. nagyon jok vagytok. mennyivel jobbak vagytok ennel a szanalmas alkoholistanal, aki feltette a kerdest, nem? le is kopnetek, nem? pusztuljon a fergese, irany a gyar reggel 6kor, mint igaz magyar ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!