Más is ennyire lehangolt, hogy elmúltak az ünnepek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 11. 21:20
1/12 anonim válasza:
Nem, mert lassan jön két nagyobb is.
2/12 A kérdező kommentje:
Én is a karácsonyra gondoltam.
2019. nov. 11. 21:25
4/12 anonim válasza:
ma este ez az oldal az idióták gyülekezete?
5/12 anonim válasza:
Nem csak ma este, de ma különösen sötét kérdések vannak.
6/12 anonim válasza:
Budapesten minden nap Karácsony van, költözz oda.
7/12 anonim válasza:
Hagyjátok szegényt.... csak egy egyszerű időutazó. John Titor, vagy mittudomén...
8/12 anonim válasza:
Milyen ünnep? Nem volt mostanában semmilyen ünnep. A halottak napja 1 nap, az nem ünnep.
9/12 anonim válasza:
Miert az ünnepek elmulàsa okozna lehangoltsàgot? Nekem a közeledte inkabb. Megint oda az összes fizum, jopofizas muszajvendegseg, unalom tetöfokon, kötelezö kinlodas hogy ne csesszem el a sütit, szeretet nincs, de ugy kell tenni mintha lenne, en max gyerekként örültem az ünnepeknek mert akkor naivan bevettem mindent meg hogy telapo hozta az ajit es szep csaladom van. Aha. Felnöttem.
10/12 anonim válasza:
Eddig az voltam sokáig, de most egyszerűen megjött az életkedvem így most minden szuper, vagy is jól érzem magamat, mindjárt itt a karácsony szóval ne légy szomorú :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!