Van aki még magányos?
Te miért vagy az?
Mióta tart?
Bírod még?
Meddig fog ez tartani?
Mi a nemed?
Hány éves vagy?
Próbálsz javítani a helyzeten?
Szereted ezt?
Elég régóta magányosan telnek a napjaim. Csendes vagyok és visszahúzódó, ezért általában nagyon kevés emberrel jövök ki jól. Sajnos már nagyon megszoktam,hogy egyedül vagyok, ezért nehezen nyílok meg egy ismerkedésnél.
De próbálok változtatni, mert már nagyon szeretnék egy olyan barátot,aki hasonlít rám. :)
Az vagyok
Nem akarok valaszolni a kerdesekre
25/n
Ezt ő írta ki hogy kigúnyoljon. Közben a fele sem igaz rám. Komolyan van erre ideje hajnali órákban? 😂
Engem akar idegesíteni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__1..
Én is magányos vagyok. Mára már sajnos kimondhatom, h nincsenek barátaim :( Nagyon rosszul érzem emiatt magam. Ha reggel felebredek ez első, ami eszembe jut. Sajnos a barátaim nagy része külföldre ment dolgozni, akik meg maradtak azoktól szép lassan eltávolodtam. A sajat dolgaimmal voltam elfoglalva, sorra mondtam le a talalkakat és hát végül annyiban is maradtak ezek a barátságok.
30 N vagyok
Nem tudom, h hogyan javíthatnék ezen :(
Nem szeretem, nagyon nem :(
Mert nem tudok ismerkedni, illetve nincs bennem semmi érdekes, amiért valaki barátkozni akarna velem.
Kisebb megszakításokkal mióta megszülettem, 2012 óta nem volt barátságnak nevezhető kapcsolatom.
Nem tudom miben nyilvánulna meg, ha nem bírnám.
A végtelenségig, pontosabban még meg nem halok. Az a pár év meg barátok nélkül végtelen időnek fog tűnni.
Nem sokat teszek ellene, mert nem tudom mit tegyek. Sosem ment az ismerkedés.
Férfi, 29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!