Ti is úgy látjátok, hogy sok hasonlóság van a munkahelykeresés és a párkeresés között?
Csak az utóbbi években, mióta nagy divat lett a felszinesség és párkapcsolatban csak azt nézik, mi a végzettséged, megmennyi pénzed van. És a férfiak is, igenis ezt nézik !
Már nincs is kedvem az egészhez, annyira mesterkélt, nem életszerű. Csak én sem szeretnék egyedül maradni. Nem könnyű.
Igen,mindkettőtöknek megnyerőnek kell lenni a randin és a megfelelő ,,énmárka", hogy hogyan adod elmagad és hogyan adja el magát neked.
Ha a ,,követelmény" találkozik akkor lesz belőle ilyen olyan kapcsolat.
párkereséskor még egy csomó pénzt is ott hagysz a randikon :(
nőként is manapság...
Nekem nincs közte hasonlóság. Általában olyan helyekre hívnak be, amik nem az álom munkahelyeim lennének, csak elmegy kategóriák. Olyanok amikkel úgy vagyok, hogy lexarom, keresem közbe a jobb lehetőséget.
Interjúkon nem izgulok. Régebben izgultam, de már belefáradtam. Sokszor úgy hívtak be, hogy el se olvasták az önéletrajzomat, jelentkezésemet..
A társkeresés könnyebb. Normális emberekből több van, mint normális munkahelyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!