Ha tetszik egy lány de nem lehet köztünk semmi jó ötlet ha inkább nem keresem a társaságát?
Figyelt kérdés
Szeretek egy lányt de neki van barátja.Majdnem mindennap találkozunk de meg tudnám oldani hogy ne találkozzunk mert nem egy helyen lakunk és nem ugyanott dolgozunk.2019. okt. 12. 20:37
1/5 anonim válasza:
Hagyd a fenébe. Mindig a nőt fogod keresni benne, csak úgy összejárni cseverészni meg nincs értelme.
3/5 anonim válasza:
Tudtam én, hogy mai napig arat a Harry Potter.
4/5 A kérdező kommentje:
Jó vele találkozni de ugyanakkor rossz is mert nem lesz köztünk semmi.És ő nem szenved,csak én.
2019. okt. 12. 21:34
5/5 anonim válasza:
Ha reszerol nincs meg a vonzalom es nincs esely arra h osszejottok akkor a sajat erdekedben inkabb ne talalkozzatok, engedd el, idovel majd elmulik nalad is es tudsz nyitni mas lanyok felé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!