Magányos emberek, ti hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
Akik már nem azok,hogy csináltatok (nagyon konkrétan és egyszerűen) egy kor/nem/várost is írtok?2019. okt. 12. 17:03
11/16 anonim válasza:
9-es vagyok, utolsó sok a ribi és a macsó hülye, de biztos van kivétel! Én se kihasználni akarok egy lányt hanem érezni hogy velem van megölelni és szeretgetni, semmi másra nem vágyok.. Akkor valahol csak van olyan akinek még ez kell :( Csak nehogy túl késő legyen mire megtalálom..
18f
12/16 anonim válasza:
Kifejezetten jól, mivel alapvetően emberkerülő vagyok.
13/16 anonim válasza:
Hozzászoktam és elvagyok így, csak egy beszélgetőpartner hiányzik :D
14/16 anonim válasza:
Néha hiányzik egy jó beszélgetés, de alapjáraton magányos típus vagyok. 33/n
Budapest
15/16 anonim válasza:
Most jöttem rá vmire. Azért szeretek egyedül lenni, mert akikkel lehetnék azok nem értenek meg. :/ 34n
16/16 anonim válasza:
Nehezen. Világéletemben magányos voltam, még akkor is, amikor (elvileg) volt társam rövidebb ideig. Sok szempontból túl érzékeny, és finom a lelkem - azt hiszem - a mai világhoz, nem találom benne a helyem - jó barátok és állás ide-oda. :( 32/F Budapestről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!