Szerintetek gáz, ha 38 évesen még nem volt barátnőm, nem tudok csókolózni, nem tudom hogy kell puszit adni és nem tudom hogy kell megölelni valakit?
Nem teljesen értem a kérdésed. Nekem úgy tûnik, te már ezt fejben eldöntötted. Ha változtatni szeretnél, elsôsorban a hozzáállásodon változtass. Az, hogy azt mondogatod magadnak, te sose fogsz becsajozni, akkor nem is fogsz. El kellene döntened, hogy akarsz? Ki akarod próbálni? Ha igen, akkor hidd el magadnak, hogy meg tudod csinálni, enélkül nem fogsz elérni semmit. Ha ez megvan, gondolkozz el, hogy vajon miért van ez így. Találj magadban legalább egy dolgot, amire igazán büszke vagy, amit te magad vittél véghez és megdolgoztál érte. Ha van ilyen, kamatoztasd. Akár nézz körül, van-e valami koncert, színház, mozi, kocsmázás a környéken, menj el, nézz szét. Tetszik? Ha igen, menj el máskor is. Sportolj, pl. a szaladás tök jó, rendbe tudod tenni a gondolataidat alatta és az alkatodnak is jót tesz. A lényeg, hogy gondolkodj pozitívan, és mozdulj ki, mozdulj meg. Ez nem csak a közérzetednek lesz jó, hanem az egészségednek is.
Az pedig, hogy nem kell barát, hülyeség. Csak azt hiszed, mert megvoltál 38 évig egyedül. Nem lenne faszább, ha mindezt egy jó hideg sör mellett a kocsmában dumálhatnád meg? Vagy egy uncsi meccs közben? Gondolj bele. Történik valami baj... Kihez fordulsz? Nem lehet az életben mindent egyedül megoldani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!