Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak ilyen chatszobák,...

Vannak ilyen chatszobák, fórumok stb?

Figyelt kérdés
Vannak olyan chats zobák MAGYAR nyelven, amiben depressziósok beszélgetnek? Vagy bármilyen más blog, fórum akármi.

2019. okt. 1. 21:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
66%
3-as vagyok, 10es próbáltam de elég fail.. Ha csak nem akarsz minden féle hülye bulizgatós és idiótát behívni aki kamu depis.. Csatlakozok szívesen ha van kedved KETTEN vinni egy csoportot, és tényleg normálisan szűrnénk ketten az embereket hogy ki mond igazat :)
2019. okt. 8. 19:29
 12/13 anonim válasza:
76%

6-os szerintem szükséged van barátokra :)

Az emberek nem egyformák , nem hiszem hogy mindenkinek terhet jelentenénk szerintem ezt mélyen belül te is tudod csak elnyomod magadban

Én szívesen barátkoznék aki rám ír :)

2019. okt. 9. 18:53
 13/13 anonim ***** válasza:
76%
Az [link] -val az a baj, hogy mindenki burkoltan vagy nyíltan, de nem barátkozni akar, hanem az "extrákat". Ráadásul a csetelés olykor technikai hiba miatt megszakad és eléggé idegesítő, hogy valakivel benne voltál valami gondolatfolyamban, s annak annyi, ki tudja kivel sorsol össze a gép megint. Ezt némelyek megpróbálják úgy megakadályozni, hogy azonnal másik elérhetőséget kérnek. De akkor meg mi benne az ano(nymus)? Meg hogy döntöd el két szó után, hogy a másik normális vagy csak arra megy ki a játék megint... És látod, Te is az ellenkező nemet keresed, pedig igenis tökjó lenne, ha lenne olyan felület, ahol nem ezen van a fő fókusz állandóan.
2019. okt. 9. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!