Az állam miért nem segít a magányos embereknek társat találni ha már úgyis azt szeretnék hogy szaporodjunk?
szerintem írj ki egy olyan kérdést is hogy
"az ilyen életképtelen embereknek mint én miért nem segít az állam?"
Ez miért lenne az állam dolga? :D
Jézusom, azért enni tudsz egyedül?
1. Volt már ilyen próbálkozása a kormánynak, valami nemzeti párválasztó bál vagy valami ilyesmi. Joggal kritizálták, nem az állam dolga a gyertyát tartani. Persze nekem akkor is megfordult a fejemben, hogy még a Fidesz sem tud akkora nagy b.romságot kitalálni, amire bizonyos körökben ne lenne igény, hát lám, itt ez a kérdés...
2. A saját boldogulásodat ne az államtól várd. Már így is sokszorosan túllép az állam azon a hatáskörön, amiröl szólnia kellene.
3. Mivel a kérdésed alapján te valószínűleg férfi vagy és incel, nem pedig egy magányos nő, ezért elmondom, az ha neked nem lesz gyereked, statisztikai hiba pusztán, demográfiai szempontból sincs jelentősége. Ha majd azt látja az állam, hogy azért nincs elég gyerek, mert nem találnak párt, azt is megteheti, hogy a mesterséges megtermékenyítést támogatja anonim donoroktól. Ugyanis szülni nem te tudsz, hanem a nők, az meg hogy a férfiaknak csak a fele vesz részt a szaporodásban, nem okoz demográfiai problémákat.
4. Úgy egyáltalán miért gondolod, hogy az állam könnyebben találna neked párt, mint egy profitorientált társkereső szolgáltatás?
5. Neked tényleg csak a társkeresésben vannak gondjaid? Gondolom komoly szakember vagy sikeres karrierrel, biztos egzisztenciával, hobbival amit szeretsz csinálni, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!