Valaki ajánlana nekem magányosan végezhető szakmákat? Ahol nem kell társaságban dolgozni és másokhoz igazodni/jópofizni?
Gondoltam, hogy semmi nem lesz neked jó.
Na figyi, speciális hópihe. Mi lenne, ha csak simán felnőtt emberként viselkednél és megtanulnál alkalmazkodni?
Én is utálom az embereket, de ettől még dolgozni tudok velük. Mert a munkára koncentrálok. És micsoda meglepetés! Akad egy-két tök normális kollégám, akikkel el vagyok. Nem lettünk barátok, nem járunk el inni, nem vájkálunk egymás magánéletében és ha nincs kedve valakinek beszélgetni, békén hagyjuk. Vannak normális emberek is.
A felnőtté válás azt is jelenti, hogy az ember el tud boldogulni akkor is, ha nem hiperszuperek a körülményei. 26 évesen már épp jó korban vagy, hogy elkezdj felnőni és ne a világot akard magad körül pörgetni.
"Portás, esetleg vagyonőr."
Aha, ahogy te azt elképzeled.
Életemben nem kellett annyit jópofiznom, mint recepciósként, vagyonőrként. Elvárják, hogy egész nap szórakoztasd a bunkó, egybites kollégákat. Neee.
Kérdező: ha a vállalkozói pálya kizárva számodra, akkor marad a boldog, magányos munkanélküliség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!