Van aki még nem akar megváltozni és beilleszkedni, elvárásoknak megfelelni?
Én már nem akarok. Igaz én 36 vagyok.
Tudod hányszor hallottam azt, hogy nehogy megváltozzak? És ezt nem gyerekek mondták, hanm 10-30 évvel idősebbek.
Akik megvetnek, azok valójában féltékenyek, arra, hogy te mersz a társadalmi elvárásoktól függetlenül élni. És még boldog is vagy(lehetsz így). Ők nem mertek, mert gyávák voltak, inkább beálltak a sorba.
Egyébként idővel fogsz még véáltozni, de az alaptermészetünk 25 körül véglegesül, ezután már csak a "kérgesedés" megy végbe.
Természetesen, a megfelelő motiváció(igaz szerelem, rák, baleset, életveszély) képes változást eredményezni a természetünkben, de ez ritka.
Ez furcsa hármas, mert mikor kiírtam a kérdést valami hasonlóra gondoltam, de aki eddig hasonlót írt ki annak én is írtam, rákérdeztem, foglalkoztam vele. Talán fogyatékos aki azt akarja amit én?
Ennyi neked legyen is elég.
Akkor ha nem vagy lány operáltasd át magad és fogadd el tőlem ezt a gyűrűt, köszönöm :(
Amúgy aranyos vagy, de a legtöbb ember nem igy gondolja, és akárhogy próbálok "nyitott" lenni, képtelen vagyok találni valakit.. Ha van is aki szóba áll velem vagy van már barátja, vagy messze lakik, vagy extrovertált bulizgatós fajta... :( Reménytelen..
Próbáltam beilleszkedni, barátságos lenni az emberekkel, stb, de beleuntam. Aki kedves azt eltiporják.
Én veled ellentétben nem vagyok köződő, soha nem éreztem még egy ember iránt se hogy különösebben hiányozna/szeretném. Jól érzem magam egyedül.
Én is hasonlóan gondolkozok mint te kérdező. Elegem van a felületes, kihasználós, érzelmi zsarolós kapcsolatokból. Itt nem csak a párkapcsolatot értem, hanem minden emberi kapcsolatot. Legszívesebben keresnék egy kommunát, ahova elvonulhatok. Ez a -hajtsuk a pénzt, és tapossunk el mindenkit- nem nekem való. Ahogy ez a társadalom se.
33/N
7-es mondanám hogy jó neked, de nem tudnám ezt mondani mert én pár nélkül itt döglök meg egyedül :/
Utolsó, megértelek mondjuk nekem sose volt sok kapcsolatom max kisiskolás koromba, akkor is alig valami, de nekem az internetes tapasztalat is elég volt. Barátnő kell, semmi több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!