Miert van az hogy valaki ramir, akar ezen az oldalon is. De nem kerdesdt csak mint aki ismerkedne. Visszairok. Es eltunik. Nem ertem, akkor miert ir?
Mielott kerdeznetek. Semmi extrat nem irok vissza ami taszito/bunko lenne. Tok altalanosan irok vissza pld. : Szia!, Hogy vagy?
Es semmi. :D
Kettes, a masodik felet a mondandodnak ertem. De a Nyilvanvalo elso felet nem igazan.. nem tudom te hogy vagy ezzel, de nekem az a nyilvanvalo hogy semmit mondo uzenetre semmit mondo valasz jon.
Most en a legjobb szandekkal is de mit irjak arra hogy "Szia." ??? :D
Semmi hatter info, a Nickje is annyira sokatmondo mint korulbelul az hogy "Lany02".
Vannak itt bajok:)
Nyilván semmitmondóra, semmitmondó válasz, érdektelenné válik az egész. Netes ismerkedésnek a kulcsa a pörgés, ez nincs máris lép tovább.
A másik felén nem tudom mi volt nehéz. Aki itt irkál ismerkedési szándékkal, az mindenkire ráír aki csak egy kicsit is esélyes, hogy illik az elképzeléseibe, így az üzenetek tömkelegében elveszik a semmit mondó válasz. Különösen ugye, hogy az első válaszod alapján nem tudja beazonosítani miért, mikor és milyen témában írt neked (nem látja mi volt az eredeti elküldött üzenete)
Azt azert hozzatennem, hogy en magam nem keresek partnert. Csak nyitott vagyok es beszelgetek azzal aki ram ir. Esetleg en irok annak aki erdekes kerdest tesz fel vagy hozzaszolast ad egy valaszhoz. De minden esetben van valami alapja a beszelgetesnek ami ad egy iranyt, viszont pont azert mondtam ezt a csajos peldat, hogy ezzel most igy mit kezdjek? :D
Kicsit ugy tudom ezt elkepzelni mint amikor ramkoszon egy vadidegen ember az utcan es tovabb setal. En meg csak nezem, hat szia neked de ez mivolt? :D
Én olyan privit kapok itt (eddig 2x-3x) hogy "szia, kérdezhetek valamit?"
Ha azt válaszolom neki, hogy igen, utána nem reagál semmit.
Fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!