Érzi más is úgy házas ember, hogy magányos? Igaz, hogy van feleségem, egy kisfiam, szüleim szerencsére még élnek, de olykor mégis úgy beszélgetnék valakivel. Hol tudnám ezt megtenni?
Figyelt kérdés
2019. aug. 20. 21:29
1/6 anonim válasza:
és a barátaid hol vannak? Egy felnőtt férfinek hogyhogy nincs 1-2 barátja, akivel tudna beszélgetni? Akkor veled van a baj.
2/6 anonim válasza:
Feleségeddel miért nem tudsz beszélgetni? Nem kötekedésből, csak furcsán hangzik.
3/6 anonim válasza:
Látatlanból is elmondom, hogy nagyon félresiklott az életed.
Van feleséged, de nem tudsz vele érdemben beszélgetni? Na, ezt a problémát kellene orvosolni! Mert neked feleséged van, de társad nincs.
Szóval első körben javaslom a kettőtök közötti kommunikáció helyreállítását. Akár szakember bevonásával is. Máskülönben ez nem fog hosszú ideig működni.
4/6 anonim válasza:
Ha a feleségeddel nem tudsz beszélgetni, az elég nagy baj.
Mi pl.mindent megbeszélünk, néha még sírunk is egymás előtt.
Barátok miért nincsenek?
5/6 anonim válasza:
Én mondom, olyan jó ide írogatni, csupa magányos embert megértő ember ír ide ;))
6/6 Barnabas333 válasza:
Én megértelek szintén így vagyok. 42F
De látom a sok okost itt, egyből leoltott :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!