Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek milyen helyen...

Szerintetek milyen helyen tipikus az ilyen lány, interneten?

Figyelt kérdés

Ha én visszahúzódó srác ként meg akarok ismerni egy hozzám hasonló lelkű lányt, hol érdemes próbálkozni (interneten!) ahol nem az a "több száz ismerősöm van és hercegnőcske vagyok" típusú lányok vannak..?

Depressziós csoport és ehhez hasonlók sajnos csak kamus, és hát.. mondjuk azt hogy kicsit se visszahúzódó lányokkal van tele.

Ahogy olvasgatok trollokon kívűl nem sok van itt.. De remélem van aki talán megért engem és előre tud segíteni hogy legalább lehessen mellettem valaki hogy ne ez a ctrl+c ctrl+v napjaim legyenek hanem legyen valaki akivel szeretjük egymást és egymással foglalkozunk, kezdem nagyon-nagyon unni... :D

És NEM, nem p*na vadászat, nem trollkodás, komoly kérdés(!)

-Köszi, már ha normális választ is tudtok adni, privátra is szívesen válaszolok, csoport is jöhet :)

#ismerkedés #lány #magány #nehézség #tanács #szeretetvágy #hagyma és kereszt a kezembe a trollok ellen
2019. aug. 15. 01:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Aminon elég sok visszahúzódó / csendes / introvertált embert szoktam látni, esetleg ott is megpróbálhatod. Ráadásul különböző témájú csoportok vannak, szóval a közös érdeklődési kör (legalább részben) adott.

Ja, és azt hozzátenném, hogy rengeteg az anime és k-pop rajongó, de nem csak ők vannak, simán találhatsz olyanokat is, akik nem szeretik ezeket, szóval nem kell megijedni, ha te sem szereted ezeket.

2019. aug. 16. 20:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Amino? Ezt nem ismerem.. Az ilyen bandákat nem birom, de animét se nézek egyébként.. Nekem mindegy lenne hogy szereti-e vagy nem.. De igazából már letettem az egészről, úgy sem leszek sose boldog.. Napi szinten cska azt kapom hogy az ilyen visszahúzódó senkik úgy sem lesznek jók egy lánynak önbizalom meg magabiztosság nélkül.. Én meg nem olyan külsős dolgokkal akarnék elérni szeretetet...
2019. aug. 16. 20:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell letenned erről, biztosan vannak olyanok akik így is elfogadnak, vagy akár pont azt szeretik benned, hogy visszahúzódó vagy.

Ha a beszélgetés nehezen megy, pl. Anotalkon gyakorolhatod, az úgyis teljesen anonim, nem lesz semmilyen következménye, ha esetleg nem úgy megy a beszélgetés, ahogy szeretnéd. De akár különböző közösségi oldalakon is ráírhatsz emberekre, instán pl. kifejezetten olyan oldalakat is láttam már, aminek az a lényege, hogy segít, tanácsot ad az embereknek, akik írnak neki, vagy csak szimplán beszélget velük.

Szerintem ha érzed, hogy jól megy már az ismerkedés, beszélgetés, az adhat egy kis önbizalmat. Ha továbbra is kevés van, gyűjtsd össze, hogy mik azok, amik miatt kevésnek érzed magad, és javíts ezeken. Szerintem mindenhez vannak már tippek a neten, de akár itt is fel tudsz tenni egy kérdést, hogy hogyan tudnál változtatni azon/azokon a bizonyos dolg(ok)on. Ha pedig sikerül, az is adhat egy kis pluszt, hogy megcsináltad. :)

2019. aug. 19. 23:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Kösz a normális választ utolsó, anotalk és insta kilőve, instaribis az insta, anotalkon meg mindenki elnyom egy heló után :D
2019. aug. 19. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!